Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell az óvszert felhúzni?
Amikor a pénisz megfelelő merev állapotban van, az óvszert rá kell helyezni a makkjára, és szép fokozatosan simogatva felhúzni, hogy a merev állapot végig fennmaradjon, amíg az óvszer ráfeszül a pénisz teljes hosszára.
dr Rusz Edit szexológus
basszus...én nem értelek titeket!
Ha nem védekezünk akkor azért rinyáltok hogy milyen felelőtlenek vagyunk...
Ha érdeklődök hogy védekezzünk, akkor meg azért..
Rajtatok igazodjon ki az ember..
dr Rusz Edit szexológus
Elfelejtette, hogy előtte meg kell bizonyosodni róla, hogy nem került alá levegő? Maga semmit nem tanult drágám, kár volt odaadnom magának a diplomát.
Dr. Kovács Mihály
Azért nekem volna problémám az óvszerrel.
Mert mikor felhúzom,
az óvszer gyenge szorításától
azonnal el is megyek.
Pedig mindent helyesen csináltam,
és több óvszert is kipróbáltam :-(
Mit tegyek?
Normális válaszokat kérek szépen!
Tisztelt Dr. Kovács Mihály!
Látom, maga sem tanult tőlem túl sokat. Egy csomó lényeges dolgot elfelejtett leírni 2 éve, 2010-ben, és még dr Rusz Edit szexológus leírásával kiegészítve a maga leírását sem teljes a kép. Most maguk miatt szegény kérdező srác teherbe ejtette a 16 éves barátnőjét, és azóta még 3 prostituáltat, egy 19 éves egyetemistát, és mindkét (20 és 22 éves) feleségét is.
Miért nem tudtak normális leírást adni? Kár volt magának adnom a diplomát, és kár volt felvennem szexológusnak rá 2 évvel... Ezt nagyon megbántam.
Dr. Kiss Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!