Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap együtt voltam a btommal és még rajtunk volt fehérnemü. A srác rajtam feküdt és ugy probált izgatni, meg bedugni de volt rajta alsonaci, rajtam meg tanga. és ahogy láttam nedves lett a nadrágja. Lehetek emiatt terhes? Belém juthatott a sperma?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 12:08
11/14 anonim válasza:
Nézd: ha félrehúzta a tangád, akkor az NEM VOLT OTT.
Ha pedig az ő nadrágja nedves lett, és azt pont jó helyre nyomta - akkor van egy egészen kicsi esélye, hogy terhes lettél.
Nem valószínű - de ugye nem akartok ezzel játszani?
Ilyen alapon szerezz egy revolvert, és 40 vaktöltényt, meg egy éleset. Keverd jól össze őket, és egyet tölts be.
Aztán add oda neki, hogy 3 méterről lőjön téged fejbe.
12/14 anonim válasza:
Ezektől kapok én is agyf*szt... Inkább legózzatok...
13/14 anonim válasza:
Ha ettől terhes lettél, kérlek nevezd a gyereked Jézusnak
14/14 anonim válasza:
Ha az előváladék / ondó a hüvelyedbe került, akkor eshetsz teherbe. Ehhez kézzel vagy más eszközzel kell bevinnie vagy benned elélveznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!