Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból lehet valami probléma, hogyha a gumit nem jól húzzák fel, vagyis ha a belseje van kivülröl?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy véletlenül kiforditva húztam fel,és félek,hogy lehet gyerek,vagy elkapok valamilyen betegséget....2012. máj. 18. 00:14
2/8 A kérdező kommentje:
hosszú mese.... :(
2012. máj. 18. 00:17
3/8 anonim válasza:
ha nem szakadt ki, vagy csúszott le közben, akkor nem
4/8 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok...
Azért kérdezem hogy, hogy sikerült mert ha kibontasz egy óvszert és felhúzod akkor az nem kifordítva van, hogy lehet az hogy kifordítottad?
5/8 I am God válasza:
Nem érezted az elsö perctöl kezdve, hogy valami nem jó?
Gondolok itt arra, hogy egy kínszenvedés letekerni úgy az óvszert, hogy menetiránnyal szemben van feltekerve...
Attól függetlenül ugyanolyan védelmet biztosít mint ha rendesen húztad volna fel. Betegséget sem kaphattál el, hacsak a síkosító szerre a makkod nem allergiás, ami lássuk be, nem valószínü
6/8 anonim válasza:
Nem igazán lehet fordítva felhúzni. Szóval "véletlenül" elég nehéz, mivel ugye fel van csavarva. Na most ha te azt fordítva próbálod ráhúzni a farkadra, a farkad oldala felől kéne letekergetni, és az már rögtön az elején feltűnik, hogy fordítva van. Egyébként tulajdonképpen ha így is rászenvedted valahogy, és nem lyukadt ki, sok baj nem lehet belőle.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezaz,hogy amikor kibontottam,akkor nem ugy volt benne,ahogy kell.....a közepén volt a tartálya,és kapásból gyorsan felhúztam,és annyi neki.... ezért kérdezem,hogy lehet-e baj,hogyha véletlenül ki volt forditva,mert nagyon nehezen gurigattam le..... :(
2012. máj. 18. 00:23
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat!Megnyugtattatok.... :)
2012. máj. 18. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!