Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövő hétvégén megyünk osztálykirándulásra élővízhez és nekem akkor fog megjönni. Lindynette fogamzásgátlót szedek. Ha szünet nélkül beveszem a következő levelet akkor eltolódik a menstruációm?
Sok hasznos választ kaptál, mondhatom...
Igen, el fog tolódni, szedd be nyugodtan! De rendszer azért ne legyen belőle, tehát kétszer egymás után ilyet azért ne csinálj :) De egy évben egyszer belefér.
Le lehet pontozni nyugodtan, de ilyen korban én is szedtem már, mégpedig azért, mert minden elővigyázat ellenére egy éven belül kétszer is óvszerbaleset történt... És a menstruációmat is nagyon szépen helyretette, a pattanásaim is elmúltak tőle, és (nem tudom, összefüggésben van-e) azóta a körmöm is erősebb.
Inkább szedje a gyógyszert, minthogy felelőtlenül szexeljen orrba-szájba... 17 évesen nem olyan kislány már azért. Még ha egy 15 éves írta volna ki a kérdést, megérteném, de így...?
Kérdező, javaslom, ne írd ki a korodat! Mióta én sem teszem, érdekes módon sokkal értelmesebb válaszokat kapok a kérdéseimre...
Mert mondjuk van, aki nem szívesen megy tamponnal vízbe, pláne élővízbe...
De különben is, és ha d*gni akar, akkor mi van? Semmi köze a kérdéshez!
Én is 17 éves korom óta szedek fogamzásgátlót és semmi bajom.
Kérdező nyugodtan szedd tovább, de benne van a betegtájékoztatóban is, csak ne csinálj ilyet sűrűn. A sok bunkó emberrel meg ne törődj.
Válasz: igen, eltolódik, csak a második levél utáni szünetben fog megjönni, de pecsételő vérzés a második levél szedése közben is jelentkezhet.
Ezt találod a betegtájékoztatóban is.
16-os
Fertőzésveszély szempontjából az élővíz sokkal biztonságosabb. ;)
17-es
Azt, hogy nem okozott-e semmi maradandót a korai fogamzásgátló-szedés most még nem tudhatod. Csak majd ha abbahagyod.
Nekem olyannyira leállt a peteérésem tőle, hogy amikor abbahagytam se jött helyre. Gyógyszeresen kellett orvosolni, pedig nem 17 évesen, hanem csak 19 évesen kezdtem el és csak két évig szedtem.
Sose tudhatod. :(
Köszönöm szépen azoknak a válaszolóknak akik normálisan írtak és a kérdésemre válaszoltak! 2 évig volt barátom és azért szedtem mert nem szerettem volna terhes lenni!
Nyugii ez az első eset hogy így csinálok és több ilyen nem fog előfordulni csak nem igazán akarok bajlódni a tamponnal meg azért nem érezném magam olyan jól! Köszönöm még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!