Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yadine-ról Tri-regolra váltásnál kell e kiegészitő védekezés, és meddig ha igen?
Puff. Elolvastam a tájékoztatót. Hát ilyen béna betegtájékoztatót, ezen nincs rajta semmi... Hívd fel a dokidat, ő biztosat tud mondani.
Én mondjuk a biztonság kedvéért óvszer használnék az első levél végéig, mert ez a tájékoztató tényleg semmi felvilágosítást nem ad, de az orvosod biztosra tudja, meddig kell. Egyébként általában 7-napos szabály van a többi gyógyszernél, de ezt nem tudom.
Lehet írni kéne a richternek, hogy írjanak már egy rendes tájékoztatót..
én is nemrég váltottam.. ki kell várni az első levél végét!
akkor véd. nekem nődoki ezt mondta. :)
Viszont még amikor tri-regolrol yadinra váltottam,akkor elég volt 7 nap,mig védett
nah mind1,biztonság kedvéért inkább honap
köszi a válaszokat
nah,csak kiderül lassan
szoval kellett volna 1 honap gyogyszermentes szünet,ami után 7.bevett szem után már hat
igy viszont hat egyből,nemkell kiegészitő védekezés,de lehetnek mellékhatásai,pl felfájás,hormonzavar,stb
egyenlőre nekem csak pozitiv hatásai vannak,megszünt a vérnyomásingadozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!