Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yadine-ról Tri-regolra váltásn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yadine-ról Tri-regolra váltásnál kell e kiegészitő védekezés, és meddig ha igen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyobb hormontartalom,de ettől legalább nem ugrál a vérnyomásom,és a közérzetem is jobb,csak a "olcso,régi gagyi" megjegyzések miatt váltottam yadine-ra egy éve,de mellékhatásait nem birom,ezért inkább tri-regol vissza,nem jelentkezik mellette mellékhatás.Mikortól véd? Yadine-t beszedtem végig,7nap szünetet tartottam,és ugy kezdetem el a tri-regolt.
2009. jún. 27. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Puff. Elolvastam a tájékoztatót. Hát ilyen béna betegtájékoztatót, ezen nincs rajta semmi... Hívd fel a dokidat, ő biztosat tud mondani.

Én mondjuk a biztonság kedvéért óvszer használnék az első levél végéig, mert ez a tájékoztató tényleg semmi felvilágosítást nem ad, de az orvosod biztosra tudja, meddig kell. Egyébként általában 7-napos szabály van a többi gyógyszernél, de ezt nem tudom.

Lehet írni kéne a richternek, hogy írjanak már egy rendes tájékoztatót..

2009. jún. 27. 12:20
 2/5 anonim válasza:

én is nemrég váltottam.. ki kell várni az első levél végét!

akkor véd. nekem nődoki ezt mondta. :)

2009. jún. 27. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Viszont még amikor tri-regolrol yadinra váltottam,akkor elég volt 7 nap,mig védett

nah mind1,biztonság kedvéért inkább honap

köszi a válaszokat

2009. jún. 27. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Passzolok...Én is most váltottam, alacsonyabbról magasabb hormontartalmúra. Csomó dokinál utána kérdeztem. Fele azt mondta folyamatos a védelem, fele meg azt, hogy mivel a szünetet megtartottam, várjak 2 hetet, mert megszakadt a védelem. Én lindynetteről mercilonra váltottam. Én kivárom az 1 hónapot, az tuti. Ha még a dokik se tudják, én honnan tudjam, mikor teljes a védelem?
2009. jún. 28. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:

nah,csak kiderül lassan

szoval kellett volna 1 honap gyogyszermentes szünet,ami után 7.bevett szem után már hat

igy viszont hat egyből,nemkell kiegészitő védekezés,de lehetnek mellékhatásai,pl felfájás,hormonzavar,stb

egyenlőre nekem csak pozitiv hatásai vannak,megszünt a vérnyomásingadozás

2009. jún. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!