Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló létezik még? Lent bővebben.
Szia!
A 3. válaszadó vagyok. Milyen gyógyszert szedtél? Mi neve? És mik az egészségügyi problémák? Gomba? Az én nőgyógyászom azt mondta, hogy az első fél évben elég gyakori, de utána már jobb lesz. És el lehet mulasztani egy gyógyszerrel is, receptre kapható mycosyst gyno a neve, 1-t kell bevenni és 2 nap után már lehet szexelni, csak drága ez a 2 db-os doboz. :S És fogamzásgátló hatását sem üti ki. De ha mégsem ezek az egészségügyi problémák, akkor bocsi.
És a libidó? Nem tudtál nedvesedni? Mert akkor meg síkosító. Ha arra gondolsz, mennyire szereted a párod meg hasonlók hidd el szerintem meg tudod győzni magad (meg a puncid :)) arról, hogy szeretkezni kéne vele. :) Bár nekem ezzel nem volt gondom soha, szóval ebben nem tudok segíteni. :( esetleg próbálj más fogamzásgátló gyógyszert, csak lesz olyan ami nem vágja tönkre a libidód.
A nuvaring hüvelygyűrű nagyon jó. Tabit én nem bírom. A gyűrűnek alacsony a hormontartalma, havi 1x kell feltenni,3 hétig benned van, majd 3 hét után ki kell venni. Akkor egy hét szünet, és megint felteszed a követkeőt 3 hétre. Remélem érthető amit írtam.
Szex közben nem érzed ( csak ujjazásnál érzi a pasi.. aktusnál nem.)
Próbáljátok ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!