Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peteérésem volt, fehérneműben mozogtunk egymáson és úgy ment el. Lehetek terhes?
Azért csináltuk így, mert még szűz vagyok és fájt volna a behatolás (amit gumiban próbált),én valsz. kibírtam volna, de a barátom nincs kész lelkileg,hogy fájdalmat okozzon...ezért most még kézzel, szájjal így-úgy csináljuk.
18-ak vagyunk.
Ugye ez most nem komoly? Mint a kishangyák felmásznak?
Légyszíves inkább vedd elő azt a bioszkönyvet. Ne azzal foglalkozz, hogy mikor van peteérésed (azt úgy sem tudod pontosan) Hanem tanuld meg, hogy hogyan működik a teherbeesés.
Köszönöm a válaszokat!
És bocsánat a hülye kérdésért, de már minden megfordul az ember fejében, meg hall annyi hülyeséget...
Én meg amúgy egy baba gondolatától teljesen kivagyok, később se akarok gyereket, de ez nem ide tartozik...
FElkúszik, atyaisten... LOL
Bocsi, de ezt nem bírom ki:)))nagyont szakadtam:) a mai röhögés
bocsi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!