Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még mivel kell védekeznem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mivel kell védekeznem az óvszeren kívűl hogy tutira ne essen teherbe a barátnőm?

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Neked? Semmivel.
2012. máj. 11. 16:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Akk max a csaj szedjen be tablettát?
2012. máj. 11. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy, az ország másik végébe szóló vonatjeggyel. :D
2012. máj. 11. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem dugod meg akkor töled tutira nem fog teherbe esni.
2012. máj. 11. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül tabletta. Vannak más fogamzásgátló eszközök is, ha nagyon féltek akkor javaslom pl a pesszáriumot, de azért ha jól használjátok, akkor az óvszer is elég.
2012. máj. 11. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Az óvszer elég szokott lenni. Most biztos attól parázol, hogy kiszakad. Előfordult már, de nem gyakori. Ha pedig mégis előfordul, akkor a párod elmegy az orvosához, és kap esemény utáni tablettát. De nem fog kiszakadni nyugi. Márkás óvszert vegyél azok azért meg vannak csinálva. Nekem még egy sem szakadt ki pedig nem vagyok már 20 éves.
2012. máj. 11. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:

A legtutibb védekezés:

a csaj szed tablettát,te óvszert húzol és mikor elélvezel,kihúzod :D

2012. máj. 11. 17:05
 8/10 Manesz ***** válasza:
Szerintem neked egy jól célzott lövéssel kéne védekezned, ha a csaj meghal, nem esik teherbe, ha meg te halsz meg még kevesebb rá az esély.
2012. máj. 11. 17:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy amit a gyógyszertárban lehet venni az a jó óvszer.Nem?
2012. máj. 11. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Te inkább még ne szexelj.
2012. máj. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!