Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az ovszer mennyire biztonsagos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ovszer mennyire biztonsagos?

Figyelt kérdés
lehet olyan h ovszert hasznaltok es megis teherbe estel??..........mennyire ved meg h ne essel teherbe?
2009. jún. 25. 13:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
99%ba ha nem szakad ki vagy ilyesmi,100%ba semmi sem véd de mi már egy éve óvszerrel védekezünk és még eddig nem volt semmi baj
2009. jún. 25. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem szakad el, akkor nagyon. :) Vegyél normális kotont - durex, lifestyle, ne a legolcsóbbat - és akkor azok jól meg vannak csinálva és ellenőrizték is őket.

Ha viszont szakad, akkor az tipikusan elég feltűnő. Egy kis szakadás ugyanis kb. olyan hatással van rá, mint a lufira (mivel a srác mozog ugye) és eddig nálam ha szakadt mindig szerteszét ment, és felgyűrődött a farkam tövéig. Akkor meg esemény utáni, szal nincs vész.

De szerintem ne parázz, ha véletlenül mégis becsúszna (így eszeveszetten kicsi az esélye) akkor még mindig meg lehet szakítani a terhességet. NEM fog előfordulni, ha védekeztek, de ha mégis... :)

2009. jún. 25. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
A 99%-os hozzászóláshoz: Te figyu, ha 99% lenne a teherbeesés valószínűsége kotonnal, akkor az azt jelenti, hogy kb. minden 100 szexelésből 1x gyerek lenne... Nos, akkor ezek szerint legalább 3-5 gyerekem már van. :)
2009. jún. 25. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg biztonságos, és van több fajta is, pl.spermaölős, vagy van extra vékony és még "százféle" :)...nos, nekünk semmi baleset nem volt még, és tényleg használj jó minőségűt, nézelődj a boltban.
2009. jún. 25. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen de az az 1%-ben nem biztos hogy benne vagy :)

Amúgy tényleg 99%-os,az előzőket nem én írtam.

2009. jún. 25. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Az óvszer pearl-indexe 3. Ez azt jelenti, hogy 100 párból ( 200 ember) akik egy éven át óvszerrel védekeznek átlagosan 3 esik teherbe.

Ennek az az oka, hogy az emberek ~3%-a annyira primitív, hogy:

1., Azt hiszi a gumit csak az elélvezés előtt kell felvenni

2., Nem bír egy darab gumit felhúzni a farkára anélkül, hogy a körmével felsértené és szétszakadna.

A gyártásihibás óvszerek arány 1:1500-hoz, tehát minden 1500-adik hibás. És ahányan írják ezen az oldalon, hogy sikerült széttépniük egy gumit, az alapján felhasználói hiba a leggyakoribb.

Tehát a gumi biztonságos. Abszolut. Ha van agyad, hogy úgy használd ahogy kell.

Amúgy meg itt van még a többi fogamzásgátlás pearl-indexe:

[link]

2009. jún. 25. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is teljesen biztonságos. Én három éve védekezek óvszerrel, és még sosem történt semmi. Durexet, és Masculant "szeretjük", Lifestyels-t a párom ki nem állhatja... Egyszer szorultam eddig esemény utáni tabira, az sem az óvszer hibája volt, hanem a mi hülyeségünk, mert nem bírtunk magunkkal a nagy hévben. Csak hogy élő teszter példát mondhassak, mi vasárnap óta elhasználtunk 9-10 ultra vékony masculant, és egyiknek sem volt semmi baja, zuhany alatt sem.
2009. jún. 25. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is biztonságos, kizárt dolog, hogy elszakadna normális használat mellett. Tegnap együtt fürdésnél "játszottunk", majd nem 1 méteresre kinyujtottam egy gumit, és kb 7 liter vizet beletöltöttem, és még ekkor sem szakadt ki, csak amikor leesett. Eddig jukassal sem találkoztam még.
2009. jún. 25. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Annyira biztonságos, hogy 2 nap különbséggel szakadt el a durex... Szerencsére én akkorra már gyógyszert szedtem. Pont azért váltottam, mert ha a gumi 1x szakad, akkor már annyi, simán teherbe esik az ember. Nekem nem hiányzik a para minden szeretkezéskor, hogy vajon lecsúszik-e, kiszakad-e...

Az óvszert használók közül évente 12% esik teherbe. Átlagosan 160 szeretkezésenként 1 szakadás van. Minden 26 szakadás jár terhességgel. Én jobbnak láttam a sokkal biztonságosabb gyógyszerre váltani, pláne a statisztikák ismerete tükrében.

2009. jún. 26. 06:55
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Ti meg nagyokosok ne ajánlgassátok, hogy vízben gumival védekezzen a kérdező, mert véletlenül meglepi éri 9 hónap múlva! A víz a gumi ellensége. Simán a gumi alá megy, a cucc kifolyik, le is csúszhat miatta, sőt ha habfürdő/tusfürdő is van a vízben, még ki is szakadhat, mert károsítja a gumi anyagát. Sőt csúszni se csúszik rendesen, ami miatt megint elszakadhat. Onnan tudom, hogy volt részem benne... Nem voltunk elég óvatosak a vízben szexnél és hát a víz szépen bement a gumiba. Nem kívánom azt a rettegést senkinek, hogy most vajon kifojt-e a cucc, teherbe estem-e... Akkor még nem tudtam, hogy ebből baj lehet. Szerencsére nem lett, de soha többet nem játszunk ilyesmivel.

Köszi a lepontozást!

2009. jún. 26. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!