Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első levél fogamzásgátló után 10 napot kell várni a biztonságos szexért?
Figyelt kérdés
Vagy mennyit kell még utána?
Válaszokat előre is Köszönöm
Fontos lenne
2012. máj. 10. 22:17
11/18 A kérdező kommentje:
Igen , de mikor a nőgyógyásznál voltam , azt is mondta h az első levél még egyáltalán nem hat :)
2012. máj. 10. 22:39
12/18 anonim válasza:
Utólag már mindegy, mert kivártad, nem? :)
Csak biztosra akart menni.
Legalább hozzászoktál a tablettához és a tablettaszedéshez. A rendes szedés a legfontosabb, mert csak akkor hat igazán.
De ezt a tíz napot nem ő mondta, igaz?
13/18 A kérdező kommentje:
Hát még nem voltam így együtt a barátommal, mármint óvszer nélkül. Most hétvégén szeretnénk, csak hát izgulok nehogy valami gond legyen :S
2012. máj. 10. 22:48
14/18 A kérdező kommentje:
Nem.A 10 napot olvastam valahol gondoltam megkérdezem
2012. máj. 10. 22:49
15/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor tutira biztonságos így ? hogy megvolt az első levél?
2012. máj. 10. 22:51
16/18 anonim válasza:
Ha a második levél fogamzásgátlót időben kezded el szedni, és ezután is rendesen szeded. Nem hánysz, nincs hasmenésed, nem szedsz antibiotikumot a fogamzásgátló mellé,
akkor rendesen véd.
1000 nőből 1-5 esik teherbe egy év alatt fogamzásgátló használata mellett, míg ha nem védekeznek, akkor 850-en.
Ez elég jó arány, nem?
17/18 anonim válasza:
Naná hogy biztonságos!Már előbb is lehetett volna szexelni gumi nélkül.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. máj. 11. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!