Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes a lány? (bővebben lent) Aggódjak?
Figyelt kérdés
véletlenül fordítva húztam fel az óvszert és úgy csináltuk a párommal. Viszont amikor kivettem megnéztem és az óvszer felszínén fehér "rögök" voltak (ugyan olyan állagú mint a spermium) ez az amire gondolok? Viszont nem élveztem el és nem is volt lyukas a gumi mert megnéztem. De mik voltak azok a fehér rögöcskék? Aggódjak? Lifestyle Ribbedet használtunk. A gumi épp hogy fél centire volt a péniszem tövétől szóval nem volt 100%-osan felhúzva2012. máj. 10. 17:43
1/8 anonim válasza:
Nem lesz terhes!
A fehér kis váladék pedig lehetett a barátnőd hüvelyéből is. nyugi
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Remélem, hogy igazad lesz!
2012. máj. 10. 18:52
3/8 anonim válasza:
hány éves vagy? első volt neki? (:
4/8 A kérdező kommentje:
19. Igen ez volt az első neki
2012. máj. 10. 21:33
5/8 anonim válasza:
A nő hüvelyében keletkező váladék is fehér színű, de ragacsosabb és sűrűbb, mint az ondó (és pont ilyen rögös). Bármelyik csajnál, akit nem megerőszakolsz, hanem benedvesedik ilyeneket fogsz találni az óvszer felszínén, ez teljesen természetes.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen nyugodt vagyok! Köszönöm a választ! :)
2012. máj. 10. 23:34
7/8 anonim válasza:
Némelyik lánynak olyan mintha a láma ráköpött volna.
8/8 A kérdező kommentje:
-.-"
2012. máj. 14. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!