Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes ettöl a lány?
Figyelt kérdés
Egyik este barátnömmel kiakartuk próbálni milyen ha belehatolok (elötte volt petting szval elöváladèk is)?
Ezt letöröltem aztán megpróbáltuk de nem fèrt bele kb csak a.legvège egy picit.
Ettöl lehet terhes?
Segitsetek lèci?
2011. márc. 26. 14:37
2/12 anonim válasza:
elég kicsi az esélye, de lehetséges..
3/12 anonim válasza:
Majd akkor is legyetek ilyen okosak, mikor pelenkázni kell.
4/12 A kérdező kommentje:
de csak egyszer probáltam meg belehatolni... akkorse ment, kb. semennyire, és nemvolt semmiféle ejakuláció se előtte se közbe
2011. márc. 26. 15:10
5/12 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag kizárt. Előbb nyersz a lottón kétszer egymás után.
6/12 anonim válasza:
nem hiszem,hogy ettől terhes lesz:)
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat !
2011. márc. 26. 15:24
8/12 anonim válasza:
Nem valószínű, de legközelebb ne kezdjetek ilyesminek óvszer nélkül. Az előváladék folyamatosan termelődik, szóval jöhet egy újabb adag, mikor behatolsz, és abban lehet sperma... Szóval SOHA nem dugd be neki egy kicsit sem ha nem húztál óvszert vagy nem szed tablettát.
9/12 A kérdező kommentje:
nem dugtam be. kb. csak a nagy ajkakat érintette!
2011. márc. 26. 15:33
10/12 anonim válasza:
Értem, csak azt írtad, hogy megpróbáltad bedugni, ebből arra következtettem, hogy feltett szándékod volt óvszer NÉLKÜL bedugni, emiatt írtam, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!