Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehetek Nőgyógyászhoz anélkül, hogy kinevetne?
Figyelt kérdés
Én egy 14/L vagyok.A barátommal már közösülni szeretnénk,de Nem szeretne óvszert használni.Elmehetek Nőgyógyászhoz,anélkül h kiröhögne és elküldene?vagy van valami tippetek mit csináljak??Kérlek segítsetek!!Előre is Köszi2009. jún. 25. 11:57
21/27 anonim válasza:
És megmondanád hogy ki fogja fizetni a több ezer forintos gyógyszert! Vagy erre nem gondoltál? Ahhoz meg csak gratulálni tudok, ha a szüleid felelőtlenül úgy adnak neked pénzt hogy nem tudják mire költöd 14 évesen!
22/27 anonim válasza:
Az mind "szép és jó" ha esetleg a doki felírja a gyógyszert de miből fogod kiváltani?Mert arra is kell pénz ugyebár és ezt nem lehet úgy elkezdeni hogy egy hónap múlva meg abbahagyod mert nincs pénzed rá...Első alkalommal a barátom és én gumit használtunk érdekes mód neki nem volt probléma.Igaz mi nem 16 évesek voltunk nekünk már beérett az agyunk már elnézést.Nem tudom mégis milyen haverja mondta azt neki hogy úgy nem jó de el nem hiszem hogy 16 évesen komoly érzelmeken alapuló szex során szerezte azt a tapasztalatát az illető.Lehet csak belógatta aztán csókolom...
23/27 anonim válasza:
nem vok annak a hive h vki 14 evesen tabit hasznaljon, de ha kiszamoljuk akkor az olcsobb mint az ovszer ha összeszamoljuk h mennyi ovszer kell pl. egy honapban.
24/27 anonim válasza:
Azt csináld, hogy gumi nélkül ne feküdj le vele. Ez nem kívánságműsor. 14 évesen amúgy sincs semmi keresnivalód a szexuális életben, pláne gumi nélkül. Akarsz vmi szép kis fertőzést? Tanulja csak meg használni a gumit és vigyázni a te egészségedre is! Inkább egy kis kényelmetlenség, mint a nem kívánt terhesség, abortusz, felborult hormonháztartás gyerekként.
25/27 anonim válasza:
Hidd el, csúnya mellékhatásokat tud ám produkálni a legalacsonyabb hormontartalmú bogyó is. Én már csak tudom, 24 évesen kezdtem szedni, mégis durva mellékhatásai lettek. Vajon egy 14 éves gyereknél mire lehet képes? Amúgy meg ennyi idősen nem írja fel. Legalább 2 éve tartó rendszeres mensivel kell rendelkezned, rendes peteéréssel. Ilyen korban indokolt esetben írják fel, pl. mensi-problémák miatt, védekezési célra még nem javasolják.
26/27 anonim válasza:
Én 23 vagyok,14évesen kezdtem el fog.gátlót szedni.Nem fog senki kiröhögni,menj el egy tiniambulanciára,biztos van ott is ahol te laksz,ott kimondottan a fiatalokkal foglalkoznak,és lehet hogy a doki érvei mellett máshogy döntesz majd.De ha mégis mindenáron ezt akarod vérvételt kérj ha nem mondja a doki és azután írja fel csak a tabit.
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget..♥
2009. jún. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!