Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehetek Nőgyógyászhoz anélkül, hogy kinevetne?
szerintem az orvos nemfog neki gyógyszert felírni, mert nagyon fiatal, max ha az anyjával megy.
sajnos kicsi vagy még, és anyukára szükség van. ezvan. szexelned sem kéne még, ha mindenhez anyád kell, mert neméred el az anya nélküli kort :D
nagyon minimális a külömbség gumi és a nemgumi szex között
ugyanugy élvezhető ugyanugy van orgazmus csak a GUMI VÉD
amugy meg megmondom mi az oka hogy a csávók téged küld orvoshoz...mer fosik gumit venni ez 1000%
de dugni azt tudna már a kis köcsög
Azt ajánlom, ha mindenáron le akarsz feküdni ezzel a fiúval, akkor használjatok inkább óvszert. Most nem azért, de többre tartja a haverja hülyeségét, mint a te egészségedet. Én 17évesen kezdtem el szedni, egy komoly kapcsolatban, és bizony vannak mellékhatások. Én depressziós lettem tőle. Nem volt kellemes. Ha pedig nem hajlandó gumit húzni, hagyd ott a francba, az ilyen azt se érdemli meg, hogy egy lány neki adja a szüzességét. Az pedig eszedbe se jusson hogy ha gyógyszert nem írnak fel, gumi nélkül megengeded neki. Szerinted ha terhes lenél veled maradna? A haverja megmondaná neki, hogy nem jó 16évesen szülőnek lenni. Te meg szülhetnél gyerekfejjel, vagy mehetnél az abortuszbíróságra, és ha ott engedélyezik, hogy elvetesd akkor mehetsz abortuszra, ami ugyebár nem egy jó dolog.
13:14-es voltam.
ez hulyeseg!!!!!!!!!! te joforman meg sem tudod mondani a kulonbseget h van-e rajta gumi vagy nincs!
a srac meg elso alkalommal amugyis kb 3 perc utan el fog menni, gumival is amiben "nem erzi a dolgokat" ez megint csak hulyeseg. teny h picit tompit rajta. de kezdertben ez meg jol is jon. ha jo meretu es minosegu a gumi a sracnak sem lesz kenyelmetlen. nekunk a durex ultra thin valt be.
14 evesen ha elkezdesz fogamzasgatlot szedni... 1 eletre tonkreteheted magad es nagyon sulyos szovodmenyei lehetnek! nehogy elkezd szedni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!