Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elmehetek Nőgyógyászhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehetek Nőgyógyászhoz anélkül, hogy kinevetne?

Figyelt kérdés
Én egy 14/L vagyok.A barátommal már közösülni szeretnénk,de Nem szeretne óvszert használni.Elmehetek Nőgyógyászhoz,anélkül h kiröhögne és elküldene?vagy van valami tippetek mit csináljak??Kérlek segítsetek!!Előre is Köszi
2009. jún. 25. 11:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
16 éves...És hallotta a haverjától h már pedig úgy nem jó se neki se a nekem..és nem tudom mit tegyek..valami tipp??
2009. jún. 25. 12:30
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az orvos nemfog neki gyógyszert felírni, mert nagyon fiatal, max ha az anyjával megy.

sajnos kicsi vagy még, és anyukára szükség van. ezvan. szexelned sem kéne még, ha mindenhez anyád kell, mert neméred el az anya nélküli kort :D

2009. jún. 25. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

nagyon minimális a külömbség gumi és a nemgumi szex között

ugyanugy élvezhető ugyanugy van orgazmus csak a GUMI VÉD

amugy meg megmondom mi az oka hogy a csávók téged küld orvoshoz...mer fosik gumit venni ez 1000%

de dugni azt tudna már a kis köcsög

2009. jún. 25. 12:38
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Na nehogymár egy 16 éves kis .... (mindegy, nem akarlak megbántani) megbeszélje a haverjával, hogy az úgy nem jó, és kitalálja, hogy hormont szedj. Én 16 évesen szedtem, mert egyrészt nagyon, de nagyon erős volt a menstruációm, másrészt meg volt(van) tartós, hosszú kapcsolatom, és megérte. Illetve akkor azt hittem. Nem érte meg, meghülyültem tőle, labilissá váltam érzelmileg, folyamatosan fájtak a cicijeim, abba is hagytam, nem-éri-meg, azért, mert a felelőtlen barátod gumi nélkül akarja. A 19 éves barátom is tiltott a fogamzásgátlótól, mert ő tudta, hogy NEM játék. Ez nem tic-tac, vannak mellékhatásai. NE szedd, kérlek, én inkább elgondolkoznék azon, hogy mennyire lehetek fontos a barátomnak, ha a saját élvezete érdekében veszélyeknek tesz ki.
2009. jún. 25. 12:51
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
Így van. Tényleg nem megbántani akarlak, de gondolkozz el, hogyha a barátod csak gumi nélkül hajlandó, akkor mennyire lehetsz neki fontos:S:S Egy ilyen kis kö...g miatt NE TEDD TÖNKRE MAGAD KÉRLEK!!!!!!!!!
2009. jún. 25. 13:14
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Elmehetsz nőgyógyászhoz, egy rutin vizsgálat nem is ártana. DE mos komolyan képes lennél 14évesen fogamzásgátlót szedni, csak azért mert a barátod nem hajlandó óvszert használni? Nem tudom ti mióta vagytok együtt, megérné-e egyáltalán, de szerintem ha régóta vagytok együtt se tanácsos ennyi idősen felborítani a hormonjaidat. A nőgyógyász pedig nem nevet ki, ez a munkája, elküldeni se fog nyugodj meg. Bár nem tudom mennyire szerethet a barátod, ha hagyja hogy felborítsd a szervezetedet, csak azért hogy neki ne kelljen gumit használnia. Én mindenesetre a helyedben a szex dolgot is fontolóra venném, hogy érdemes -e odaadnod magad egy ilyen önző embernek.
2009. jún. 25. 13:14
 17/27 anonim ***** válasza:
80%

Azt ajánlom, ha mindenáron le akarsz feküdni ezzel a fiúval, akkor használjatok inkább óvszert. Most nem azért, de többre tartja a haverja hülyeségét, mint a te egészségedet. Én 17évesen kezdtem el szedni, egy komoly kapcsolatban, és bizony vannak mellékhatások. Én depressziós lettem tőle. Nem volt kellemes. Ha pedig nem hajlandó gumit húzni, hagyd ott a francba, az ilyen azt se érdemli meg, hogy egy lány neki adja a szüzességét. Az pedig eszedbe se jusson hogy ha gyógyszert nem írnak fel, gumi nélkül megengeded neki. Szerinted ha terhes lenél veled maradna? A haverja megmondaná neki, hogy nem jó 16évesen szülőnek lenni. Te meg szülhetnél gyerekfejjel, vagy mehetnél az abortuszbíróságra, és ha ott engedélyezik, hogy elvetesd akkor mehetsz abortuszra, ami ugyebár nem egy jó dolog.

13:14-es voltam.

2009. jún. 25. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
használjatok gumit. jó lesz neki ne féljetek. nehogy gyógyszert szedj már mert a barátja ezt mondta neki, sztem még küldd is el azt az illetőt te magad a francba... semmi szükséged 14 évesen gyógyszerre. 20L
2009. jún. 25. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

ez hulyeseg!!!!!!!!!! te joforman meg sem tudod mondani a kulonbseget h van-e rajta gumi vagy nincs!

a srac meg elso alkalommal amugyis kb 3 perc utan el fog menni, gumival is amiben "nem erzi a dolgokat" ez megint csak hulyeseg. teny h picit tompit rajta. de kezdertben ez meg jol is jon. ha jo meretu es minosegu a gumi a sracnak sem lesz kenyelmetlen. nekunk a durex ultra thin valt be.

14 evesen ha elkezdesz fogamzasgatlot szedni... 1 eletre tonkreteheted magad es nagyon sulyos szovodmenyei lehetnek! nehogy elkezd szedni!!!!

2009. jún. 25. 16:16
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Ennyit kell mondani: Vagy húzol gumit édes öregapám vagy nincs dugás. Ne legyél már ilyen naív.
2009. jún. 25. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!