Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek 1 éve. A 8 nap kihagyás helyett 10 nap lett. Terhesség?
A 10. Napon már bevettem a gyógyszert, másnap már együtt voltam a barátommal. soha nem megy el bennem, mert mindketten biztosra akarunk lenni hogy véletlenül se lehessek terhes. Viszont azóta rettenetesen fel vagyok puffadva, mint mindig a menzesz alatt.
Mennyi az esély a terhességre??
A tabletta vagy hat, vagy nem ha. Nincs olyan, hogy "kicsit hat". Vagy megakadályozza a peteérést és nem leszel terhes, akár belédélvez akár nem, vagy nem akadályozza meg, és akkor esély van a terhességre.
Mivel 2 napot kihagytál ráadásul az elején, nagy vszínűséggel nem védett a gyógyszer.
Gondolom tudod, hogy a megszakítás egyébként egy kalap szar kb., persze vmennyit ér, csak nem sokat.
Kihagyás esetén ÓVSZERREL kell védekezni, nem megszakítással.
Van esélyed a terhességre, ha nem jön meg a megvonásos vérzés, tesztelj.
Máskor meg figyelj oda jobban.
Köszi szépen a segítséget!
Elég ritkán van az, hogy elfelejtem bevenni a gyógyszert. Sőt, talán kéthavonta egyszer. Csak mivel otthon maradt az új levél gyógyszer, így nem tudtam bevenni.
Szerdán kellett volna bevennem, ehelyett pénteken délután bevettem, és szombaton ekkor, és este már együtt voltam a barátommal, utána ugyan úgy szedem azóta is.
Végülis, majd kiderül ennek az eredménye, ha megjön, ha nem. :/
Egyrészt szerintem kéthavonta elfelejteni igen is sok.
De nem ez a lényeg, mert bárkivel előfordulhat.
lényeg az, hogy ÓVSZERREL kell védekezni. Nem értem ez miért esett volna nehezetekre, ha már elfelejtetted a tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!