Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem. Miért nem megy a szex, ha azt mondja semmi baja a gumival, mégis összemegy, amikor fel kéne húznia?
Gyógyszert szedek, de a maximális biztonság érdekében fel kell húznia a gumit a végére, hogy abban menjen el, de amint kimondom, hogy vedd fel, már megy is össze. Ha előtte gumi nélkül beengedem, akkor meg semmi gond, fel tudja venni.
Most váltottam gyógyszert, ezért a bogyóm nem hat rendesen és bárki bármit mond, legalább 1 hónapot adni fogok neki, szal csak a 2. levéltől jöhet szóba a gumi elhagyása. Többször is próbálkoztunk, de nem ment. Nem is hajlandó többet próbálkozni, mert nem akar kudarcot. Annyira rossz, hogy visszautasít... Akkor ennyi erővel ha nem szednék gyógyszert, akkor soha nem szexelnénk??? Mit kezdjek vele? Itassam le? Nyugtató vagy mi a csoda? Hiába nyugtatgatom, sík ideg... Mérgében inkább otthagy és elmegy törni-zúzni. Elhiszem, hogy rosszul érzi magát emiatt, de nem hinném, hogy ez a megoldás. Mikorra növi ki ezt a félelmet?
Milyen gumi? Mármint nekem még soha nem volt ilyen gondom, de hasonlót megfigyeltem. Mostanában szükségből nem a normálisan használt Lifestyles/Durex párosból választottam kotont, hanem valami noname-et vettünk egy szexshopban. (Miért nincs nyitva DM vasárnap este? :)) Nos, a gumi picit szűk. Nem azt mondom, feljön, csak akarni kell, de mikor kevésbé voltam felizgulva azt vettem észre, hogy miután felráncigáltam kevésbé állt a cerka... Baj nem volt belőle, barátnőm észre sem vette, de lehet összenyomja?
A másik, hogy ha nem engedheted magadba, nehogy terhes legyél, akkor engedd magadba máshol. Elő az orális technikákkal, ha jól csinálod, majdnem hogy egy halottnak is feláll...
Ha nem ezek sem segítenek, akkor menjen andrológushoz, mert ez nem normális. Ja és ha szedsz gyógyszert, akkor mi a tökömnek a gumi? Ez kicsit túlbiztosítás, legfeljebb betegség ellen lehet értelme akkor...
esetleg add fel neki te a gumit, sexisen, erotikusan.
azt, h szájjal, vagy kézzel, azt már rád bízom
Idegesíti talán amit művelsz.
Most akkor vagy gumizzatok rendesen vagy ne. ha a vége felé kapja fel, már ő is közel van az orgazmushoz, erre nem gondoltál? És arra, hogy ezerszer jobb gumi nélkül mint gumival? Add össze a kettőt. Kiábrándítő beza az, hogy isteni érzés és egyszercsak ki kell kapni és felkapni a gumit. Amit alapjában sok kuki nem szeret, nemhogy még úgy, hogy előtte ané'kül lehetett punciban.
Sajna csak a durex jó rá és a lifestyles, mivel kicsit vastagabb és a masculan szorította. Ezeket meg én utálom, mivel hamar kiszárad, büdös és ráadásul a durex szakadós is. Előző párommal masculant használtunk és amellett nem is volt gond a száradással sem, mert kellően síkos volt és nem is száradt meg, mire felhúzta, sőt ha tettünk rá síkosítót, az se száradt meg 1 perc alatt. Tehát a gumi mérete nem lehet gond.
Az orál... A számba veszem s fél perc múlva már össze is megy, pedig soha nem volt panasz az orális technikámra. Szal ezzel sem tudok segíteni. Kézzel csinálva még jobban állva marad és úgy sok idő után, de el is tud menni.
Én is próbáltam már ráhúzni, de akkor is összement.
Azt mondja nem zavarja a gumi és nem közvetlenül az orgazmus előtt húzza fel. Akkor húzza fel, amikor úgy érezzük, mindketten el tudnánk menni és gyorsításra van szükség, de még így is kell néha negyed-fél óra is.
Tudom, hogy illúzióromboló ez a fránya gumi, de ha egyszer nem érzem magam biztonságban anélkül? Gyakran van hasmenésem és a fene tudja, mikor hat épp a gyógyszerem. Ráadásul ugye épp most váltottam gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!