Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Tisztában vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tisztában vagytok azzal, hogyan jön létre a terhesség?

Figyelt kérdés
A kérdést azért teszem fel, mert szörnyen buta kérdések tucatjait teszitek fel naponta "lehetek-e terhes" témában. Ma már nincs biológia óra vagy nem rejtélyes módon minden lány akkor hiányzik? Nem értem.
2012. máj. 9. 00:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#7: azoknak a bejegyzseknek nagy része kamu, jó szórakozás ilyen hülyeségeket kérdezni, meg f*szságokat írni válaszként normális kérdésekre
2012. máj. 9. 00:22
 12/18 A kérdező kommentje:

9-es!

Elsősorban a szülők feladata volna, valóban. Csak vagy hiányzik a nyílt, őszinte kommunikáció vagy nem meri kérdezni a lány mert tudja jól, korai még.

2012. máj. 9. 00:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Én érdekes módon,amíg fog.gátlót szedtem és aktív nemi életet éltem, időközönként vdekezés mellett is csak úgy a magam megnyugtatása végett elvégeztem pár tesztet.

De sajnos pár hete egy barátnőmnek el kellett mondanom,hogy a teszten lévő 3nap nem azt jelenti, hogy 3nappal korábban történt aktust képes kimutatni a teszt...Fogalma nem volt arról, hogy több nap mire megtörténik a beágyazódás stb...(ráadásul egyetemet végzett és magamnál okosabbnak is tartottam őt)

Szóval van ilyen is...

2012. máj. 9. 00:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"9-es!

Elsősorban a szülők feladata volna, valóban. Csak vagy hiányzik a nyílt, őszinte kommunikáció vagy nem meri kérdezni a lány mert tudja jól, korai még."

Ezzel abszolút egyetértek.Bár nálunk tabutéma volt mindig is a szex, azért valahogy mégis tudtam,miként kell védekezni.Tény, hogy én jóval korábban elkezdtem szedni a fog.gátlót,mint ahogy szexeltem volna. Ettől függetlenül anyámnak fogalma sem volt,mikor kezdtem el szexelni és a mai napig nem tudja hány partnerem volt.

2012. máj. 9. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az volta véleményem, hogy a legtöbb kérdés kamu, amíg sajnos élőben enm találkoztam ilyenekkel. Tömegesen. Nem is feltétlenül biológia órán kellene felvilágosulni, mert ott sokan sajnos nem tudják kivenni a kicsit tudományosabb szövegből a lényeget. Borzasztó szomorúnak tartom, de sajnos tényleg nem fogják fel, hogy pl. az emésztő szervrendszer és a nemi szervek nincsenek ilyen módon kapcsolatban. Nagyon fontosnak tartanám a nem szégyenlős felvilágosító órákat az iskolákban!
2012. máj. 9. 00:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Inkább innen tudják meg, mint sehonnan aztán 9 hónap múlva meg a kukába dobja...
2012. máj. 9. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy ha tudnák akkor drasztikusan csökkenne az oldalon kérdések/válaszok kiírása és előbb utóbb kihalna ez az oldal:D
2012. máj. 9. 10:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy lesz a gyerek, hol kerül be, mik találkoznak, amiből szépen kialakul majd.

Viszont soha nem fogom elfelejteni, hogy a biológia órán vagy a felvilágosító órán sokan röhögtek anno, mi lehet akkor manapság?

De mondjuk a logikával is gond van, pl. fenék vagy szájba élvezésnél, hogy a búsba jutna el a sperma a méhbe a petesejthez?!

22/L

2012. máj. 9. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!