Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tisztában vagytok azzal, hogyan jön létre a terhesség?
Figyelt kérdés
A kérdést azért teszem fel, mert szörnyen buta kérdések tucatjait teszitek fel naponta "lehetek-e terhes" témában. Ma már nincs biológia óra vagy nem rejtélyes módon minden lány akkor hiányzik? Nem értem.2012. máj. 9. 00:01
1/18 anonim válasza:
segg hülyék ahogy már tapasztaltad, ráadásul ahelyett hogy a problémáikkal orvoshoz fordulnának itt teszik fel a kérdéseiket.. szörnyű
2/18 anonim válasza:
én tudom. de nem is én kérdezek ilyet 21L
3/18 anonim válasza:
Én attól félek, hogy akik felteszik a kérdést azok MÉG nem tartanak ott a tananyagban, hogy tudják rá a választ. Szomorú...
4/18 anonim válasza:
Én tisztában vagyok, és nem tartozom azok körébe akik csak úgy ész nélkül orrba-szájba csinálják. 21L
5/18 anonim válasza:
pedig ha *orrba-szájba* csinálod abból nem lehet baj :)
6/18 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek, nem minden lányra/nőre vonatkozik a negatív kritika!
Ha már nemi életet él valaki, legalább a neten utánanézhetne a dolgoknak. Anonim módon, gyorsan megtehetné. Felelőtlenség.
2012. máj. 9. 00:14
7/18 anonim válasza:
Miért, a fiúk okosabbak? Melyik lyukba kell bedugni? Hogyan pisilnek a lányok, amikor épp menstruálnak? Ezeket csak ma olvastam...
9/18 anonim válasza:
Nem értek egyet veled kérdező, NE neten nézzen utána, és ez ne legalább legyen. Legyen korrekt képe mindkét félnek az egész dologról normális helyről (akár szülők, akár suli felvilágosítás, stb). Persze neten is fel lehet készülni, de attól félek, hogy sokan itt próbálnak a sok szándékosan félrevezető trollkodás alapján valami infóhoz jutni, és a naívabbak még el is hiszik ezeket.
10/18 A kérdező kommentje:
A nemi életet élő fiúk körében is vannak buták, csak biológiai okokból kifolyólag a lánynak kellene okosabbnak lennie, mivel ő lehet állapotos.
2012. máj. 9. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!