Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi lehet az esélye egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lehet az esélye egy esetleges terhességnek?

Figyelt kérdés
Félek hogy nagy bajban vagyok.3 hete lefeküdtem a partneremmel, és megszakítással védekeztünk. Ez az eset a menstruáció első napjától számított 14. napon történt, vagyis a peteérésem utolsó napján. És mivel tudom, hogy az előváladék is tartalmazhat életképes spermát, nagyon aggódom.
2009. jún. 24. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is csináltam így, barinőm is... én is megbántam. de nekünk szerencsénk volt. Azóta már védekezek és el nem tudom képzelni, hogy ne védekezzek.

Lehet szerencséd lesz.. de légyszi vegyél egy tesztet!!! Már kimutatná, ha terhes vagy.

2009. jún. 24. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a te hibád, ketten voltatok ott, ezt azért ne feledd. Csak ugye a lány viseli a következményeit, akár abortusz, akár terhesség.
2009. jún. 24. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
a megszakítás nem védekezés!!!
2009. jún. 24. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

ovulaciokor megszakitassal????????? hat ne haragudjatok de jo hulyek vagytok. maradtatok vna oralnal ha nagyon kivanjatok egymast.

jo esellyel terhes vagy, ha jol ertem, azota az 5. hetnel tartasz mensi nelkul. vegyel tesztet es remenykedj. :(

2009. jún. 24. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:
És ha tisztában vagy vele, hogy mikor van peteérés és hogy teherbe eshetsz, akkor minek mentél bele? Tényleg olyan nehéz felhúzni azt a fránya gumit, hogy ne görcsöld halálra magad a félelemtől? Igen teherbe eshettél... Majd ha a teszt pozitívat mutat esetleg akkor megtanulod, hogy nem éri kockáztatni, pláne középidőben. Ha nem tanulsz más kárán, majd tanulsz a magadén. Csinálj majd tesztet, mert nem tudhatod, hogy te a szerencsések közé tartozol, vagy épp 100 nőből abba a 35-be, aki pont így esik teherbe. Sok sikert és felelősségteljes szexuális életet a jövőben!
2009. jún. 25. 06:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 hete volt, akkor már a teszt kimutatja, hogy terhes vagy-e. Szaladj le a boltba és vegyél egyet!

De...nem jött meg a mensid?

2009. jún. 25. 09:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény?:S
2009. jún. 25. 18:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Megjött a menstruációm, igaz késett egy kicsit. Most már nyugodtabb vagyok kicsit.

Köszi a válaszokat, sok hasznos dolgot tudtam meg.

2009. jún. 25. 19:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért ne nyugodj meg teljesen...A teszt sosem árt, mivel vannak nők, akik terhesség alatt is menstruálnak...
2009. jún. 26. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!