Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miert olyan nehéz megérteniük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan nehéz megérteniük a mai fiataloknak hogy fontos a biztonsagos szex? Naponta van olyan kerdes h "csak egy kicsit berakta h milyen lehet, lehetek terhes? ", vagy "időben kivette, de azert lehet h teherbeesek? "

Figyelt kérdés
ovszert nem akarnak hasznalni, tablettat nem akarnak szedni, a kup az draga, de szexet azt akarnak.. erti ezt vki??????
2009. jún. 24. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Állítólag a boltvezető meg is mutatta az írásos szabályozást, miszerint nem adhatnak el óvszert. Egyébként Tescoról van szó, szerintem leírhatom.

Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, mert nálunk még nem jött le ilyen "rendelet", de ma kétségek közt mertem eladni egy óvszert egy 15 éves-forma srácnak! :

2009. jún. 24. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
2009. jún. 24. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert van egy rendelet, miszerint szexuális eszközöket, vagy nem tudom hogy van emgfogalmazva, de nem lehet kiadni 18 év alattiaknak. Csakhogy, benne van a rendeletben, hogy kivéve a fogamzásgátló eszközök!!! Csak ezt a sok gyökér boltvezető félreértelmezi, mert nem képes olvasni/utánaérdeklődni. Bocs, de ez van sok helyen. Siralmas.
2009. jún. 24. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Ahol nem adják kiaz óvszert az el van cseszve. Van egy törvény, amely kimondja, hogy 18 alatt nem lehet szexuális eszközöket vásárolni ezek alól kivétel a fogamzásgátláshoz alkalmatos eszközök. Sajnos sokan csak odáig olvasták el ezt a törvényt, hogy szexuális eszközöket nem, a fogamzásgátlásért felelőseket lehet részt már nem. Így van a keverés. Tehát a törvény kimondja, hogy igenis lehet venni 18 alatt óvszert, szóval tessék felszólalni!

Másrészt kedves kérdező lehet egy kérdésem? Volt már párkapcsolatod olyan, hogy eljutottatok a szexig? Ha volt akkor gondolom az a kategória vagy, hogy gumi + fogamzásgátló és/vagy megszakítás.

Egy kapcsolatban előfordul, hogy a nagy hévben nem kerül fel a gumi vagy épp nincs.

2009. jún. 24. 16:31
 15/16 anonim válasza:

a védekezés mindenkinek mondhatni "alkotmányos" joga, korhoz nem köthető :D

nekem mindenhol kiadták hálisten akkor is.

a felvetésre szerintem néhány esetben a nagy belelendülés a magyarázat, illetve ha az óvszer karnyújtásnyinál távolabbra van, akkor mégiscsak érte kell menni.

egy-két sörnél többes esetben pedig nem is ragozom :)

2009. jún. 24. 18:38
 16/16 A kérdező kommentje:
persze, élek nemi életet, de sose volt olyan h ne védekeztunk volna. nalam ez egyszerűen nem fér bele. és ha tudom h van rá esély h megtörténik, akkor megbeszeljuk h valahogy védekezni fogunk, nem?
2009. jún. 25. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!