Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vehetnék recept nélkül Lindynette 20-at?
Figyelt kérdés
(Természetesen úgy, hogy tényleg azt veszem, azaz ne verjenek át magánszemélyek valami kamuval.)
Hogy mi alapján választja ki? A hasára üt.. Még ha meg is vizsgál előtte (elküld vérvételre), akkor sem tudja megmondani, melyik a jó, csak azt, hogy szedhetsz-e egyáltalán fog.gátlót. De egyébként attól, h rosszakat írnak, neked még beválhat, nem értem, miért nem lehet egy próbát tenni.
2012. máj. 6. 17:57
12/21 anonim válasza:
Bár ha ennyire bebeszélted már magadnak, h ez ártani fog, akkor úgy is lesz. Egyébként mi ennek a fantasztikusan rossz hírű gyógyszernek a neve?
2012. máj. 6. 17:59
13/21 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy fantasztikusan rossz hírű, csak itt nem írtak róla pozitívat. Symicia-ról van szó egyébként...
2012. máj. 6. 19:51
14/21 anonim válasza:
1. Egy havi adag alapján nem lehet megállapítani,hogy a Lindynette jó lesz-e neked vagy nem.Általában 3 hónap után már lehet érezni,hogy mik a mellékhatások.Bátro vagy,hogy orvos nélkül bármit beszedsz,csakmert egy laikus ezt ajánlja.
2.Ha nem szimpatikus az adott fogamzásgátló,akkor vissza kell menni az orvoshoz és el kell mondani a félelmeidet és meg kell kérni írjon másikat.Az orvosodban bízol,akkor ezt is meg tudod vele beszélni.
3.Gyakori kérdések fórumozói ilyen szinte befolyásolják az életedet?Lógj itt kevesebbet és használd az eszed többet!
2012. máj. 7. 16:09
15/21 A kérdező kommentje:
"Bátro vagy,hogy orvos nélkül bármit beszedsz,csakmert egy laikus ezt ajánlja." Kb ránézésre kaptam volna a másikat is, de mind1... A kérdés már nem aktuális.
2012. máj. 7. 17:21
16/21 anonim válasza:
A fogamzásgátlóknak több csoportja van.Az orvos mielőtt felír bármit is,először kikérdez téged aztán elküld vizsgálatokra.Ha nem is tudja pontosan,hogy melyik lesz a legmegfelelőbb,azt legalább el tudja dönteni,hogy melyik csoportba tartozót fogja felírni.Utána,ha elkezded szedni,szólnod kell neki,hogy miket tapasztalsz és aztán változtat a felírt tablettán,ha szükséges.Te még arról sem mersz szólni neki,hogy nem vetted be az adott fogamzásgátlót és másikat szeretnél,akkor mit tettél volna,ha ettől a fogamzásgátlótól rosszul lennél? Elhallgatod,mert feketén kaptad? Hihetetlen az emberi butaság.
2012. máj. 7. 19:58
17/21 A kérdező kommentje:
Körzetivel felírattam...
(írtam, nem volt vizsgálat, úgyhogy ilyen téren egyforma esélyeim voltak mindkettővel.)
2012. máj. 7. 20:36
18/21 anonim válasza:
Körzetivel?Most már mindig bújkálni fogsz a nőgyógyászod elől?
2012. máj. 7. 21:15
19/21 A kérdező kommentje:
Nem, de ez már olyan szájbarágós, és nem a kérdésről szól...
Kiadott egy receptet, ami 3 havi adag, ha most kértem volna, hogy írja fel, mikor még elvileg van 2 levél, lehet, ki sem adhatják a receptet... Pláne megkérdezte volna, miért akarok váltani, ha még le sem telt a 3 hónap, nem tudom, mit kellett volna mondanom... De következőre meg már nem lesznek ilyen megmagyarázhatatlan dolgok...
2012. máj. 7. 21:50
20/21 anonim válasza:
A logikádat nem teljesen értem.Most inkább elmentél a körzetidhez,mert nem mertél azzal a nőgyógyászhoz menni,hogy,amit ő adott nem vettél be,de Lindyből önszogalomból már bevettél egy levelet és kellene a folytatás?Mivel lesz jobb a helyzet,ha pár hónap múlva mész oda hozzá és azt mondod,hogy írjon 3 havit,de Lindyből? A számítógépben úgy is látja,hogy mikor voltál utoljára és mit írt fel.Szerinted akkor nem tesz fel kérdéseket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!