Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol vehetnék recept nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vehetnék recept nélkül Lindynette 20-at?

Figyelt kérdés

(Természetesen úgy, hogy tényleg azt veszem, azaz ne verjenek át magánszemélyek valami kamuval.)

Van erre lehetőségem?

2012. máj. 5. 22:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Sehol. Vényköteles gyógyszereket nem adnak ki recept nélkül.

Minek kellene neked?

2012. máj. 5. 22:33
 2/21 anonim ***** válasza:
Neten szoktak árulni úgy, hogy megmaradt egy levél, de az illetőnek már nem kell vmilyen okból
2012. máj. 5. 22:36
 3/21 anonim ***** válasza:
miért szeretnéd recept nélkül venni? nem egyszerűbb felíratni? és akkor biztosan tudod, hogy az az, normálisan volt kezelve, stb. ráadásul doki jobban tudná, mi való neked.
2012. máj. 5. 22:45
 4/21 A kérdező kommentje:

Első, pasi létedre sztem maradj ki a témából, de ha te ott vásárolsz gyógyszert, grat, bár külön írtam, hogy nem kamut szeretnék, hogy megdögöljek...

Orvos felírt egy fogamzásgátlót, amiről szinte csak rossz tapasztalatokat olvastam, nem váltottam ki (3 havi adag lett volna).

Egy közeli családtagtól kaptam 1 havi adagot a Lindynette 20-ból, mert megmaradt neki.

De ha visszamennék, a nőgyógyásznak sztem feltűnne, miért ilyen hamar, meg hogy nem is azt írta fel... Ezért kérdeztem. De neten sem nagyon van bizalmam venni...

2012. máj. 5. 22:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Felelőtlenség úgy elkezdeni egy gyógyszert, hogy "ismerős adta".

2. Nem jelent semmit, ha vmiről rosszakat írnak. Az összes gyógyszerről lehet rosszakat találni a Lindyről is.

3. Az még nem jutott eszedbe, hogy másik orvoshoz menj?....

2012. máj. 5. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:

Keress egy megbízható orvost! próbálkozz magánnál, ott megbeszélhetitek, hogy miről mit olvastál, ő mit gondol, mik a tapasztalatai. Azért ő hitelesebb infókkal szolgál, mint a net. Ha mondja, hogy nemrég mit írtak fel neked, mondd el, hogy nem váltottad ki, mert nem tartottad szimpatikusnak.(elmondhatod azt is, hogy Te ezt szeretnéd, Ő mit gondol)

Jah és gratulálok annak, aki odaadta a sajátját!!

2012. máj. 5. 23:55
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem ismerősről van szó, első unokatestvér, a feltételek, amikre a doki rákérdezett, azok azonosak, + ő is odajár.

Megbízok az orvosban, csak a 24 évem alatt most írattam először gyógyszert, nem tudtam mit hozzászólni.

A felírt gyógyszerről sokan váltottak Lindynettre (többek közt itt is ezt írták), sokat gondolkodtam, mielőtt nekikezdtem...

2012. máj. 6. 09:03
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor se vedd recept nélkül, menj be egy orvoshoz, mondd meg, hogy ezt szeretnéd, és felírja. akár visszamehetsz első orvoshoz is, és megmondhatod, hogy nem váltottad ki, írja inkább ezt, mert utánaolvastál, stb. nem fog örülni neki, de felírják, inkább, mint hogy később abortuszt kelljen csinálnia.
2012. máj. 6. 12:16
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, ki a nagyobb barom, aki odaadta neked a gyógyszert, vagy te.. Ha nem megfelelő az a gyógyszer, amit az orvos felírt, miért nem közölted vele, hogy nem szeretnéd szedni, írjon másikat?? Ezentúl minden hónapban kuncsorogni fogsz az ismerőseidnek, hogy jajj, adjanak már egy-egy levelet? Az ő orvosuk vajon mit fog szólni, ha a 3 havi adagokat ezentúl 1-2 havonta íratják fel? Biztos nem lesz feltűnő, á dehogy.
2012. máj. 6. 14:31
 10/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek köszi.

Utolsót meg sajnálom, hogy nem fogta fel, amit írtam... Ha ezt szeretném, a kérdést sem írtam volna fel.

Ott akkor helyben, mikor felírta, hogy modhattam volna bármit is, ha egyik gyógyszert sem ismertem, mivel sose szedtem semmit.

Az orvos kb 3 kérdést tett fel, aztán ezt írta fel, nem tudom, mi alapján választják ki. Akitől a gyógyszert kaptam, ugyanahhoz jár, de ezt is leírtam már...

2012. máj. 6. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!