Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves vagyok es elkezdtem szedni a fogamzasgatlot (Microgynon) a 4-edik tableta utan le fekudtem a baratommal gumi nelkul, nem elvezet belem, a tabletat pedig elkezdtem szedni az elso nap ahogy megjot maradhatok terhes?
Én nem tudom, nem mondta el az orvos hogyan kell szedni? Én ezt a fogamzásgátló tabletta márkát nem ismerem.
De ha jól tudom (már pedig igen mert orvos mondta nekem), hogy a fogamzásgátló tabletta hatása csak 1 hónap szedés után nyújt 100 % biztonságot!
Szóval igen, lehetsz terhes.
Miért nem tudtál az "akcióval" várni? Annyira sürgős volt?
Igen lehetsz terhes. De ezt már elmondták.
nem tudom hogy arra a tablettára amit te szedsz mi van írva, ezt neked kéne megnézned, mert leírják érthetően, de én pl. gestomixet szedek, és annál azt írták, hogy az 1. szemtől szedve véd, a menstruáció első napjától szedve.
az első hét után már én is szexeltem a barátommal, és nem lettem terhes, úgyhogy nyugi. :D
de azért olvasd el a tájékoztatót, nem véletlenül írják rá azt a sok dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!