Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti nem féltek a nem kívánt terhességtől?
ha szeretkezünk a barátommal, mindig számolgatom hogy hányadik napon vagyok, meg utána addig parázok kicsit míg meg nem jön...óvszerrel védekezünk, még nem vagyunk olyan régóta együtt. Még tabira sem szeretnék átváltani egyenlőre....
Megbízható az óvszer?

Az óvszer elvileg csak azért nem 100%-os, mert ki tud szakadni és hasonlók. Egészen addig, amíg ki nem szakad, le nem csúszik, stb 100%, hogy nem leszel terhes, mert olyan nincs, hogy 1 sejtecskét véletlenül átenged.
És amúgy nekem 3 év alatt egyetlen egy db gumi se szakadt ki.
Most már fogamzásgátlót szedek, de soha nem volt semmi bajom az óvszerrel. Szerintem jó.
21L

"Ha ennyire félsz még gumi mellett is, el kellene gondolkodnod azon, hogy talán túl korai ez neked."
Ebben nem értek 100%-osan egyet. Én 22 éves vagyok, tablettát szedek, de rettegek attól, hogy tabi mellett is akár terhes legyek. Rendesen szedem, de mint itt is, simán benne lehetek a 0,01 (vagy mennyi) százalékban. Egyszerűen annyira lehetetlen időpont lenne a mostani életemben egy terhesség, hogy teljesen rágörcsöltem erre...nem gondolom, hogy nem lennék érett a szexre.

Attól, hogy félsz és rettegsz tabletta mellett nem lesz jobb mintha nem tennéd. Ha félsz a következményektől, ne szexelj. Aki parázni akar, mindig parázni fog valamin: fogamzásgátló("biztosan én leszek az az 0,01%") óvszer(""tuti, kiszakad"), hüvelygyűrű("nem fog hatni")...
De a rettegéstől még nem ússza meg ha ne adj isten terhes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!