Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gumival védekezünk, eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy fiúval, volt gumi és belem elvezett de a gumi rajta volt akkor eshetek teherbe?2007. aug. 10. 22:31
1/5 anonim válasza:
Az ovszerek altalaban sikositoval vannak ellatva, mely tartalmaz "spermainaktivalo" szereket, mely persze novenyi alapu. Ez abban az esetben erdekes, ha esetleg lukas a gumi, de sztem az esetek 90%aban nem er semmit az elenszer. Ha a gumi rajta volt, es a gumi nem volt lyukas, akkor 99.9%-os biztonsagban voltatok, ami azt jelenti, h minden 1000. esetben tortenhet azert baleset.
Az ovszer dobozan valoszinuleg fel van tuntetve, h 100%-os a vedelem, de olyan nincs. Ezt el kell fogadni. A kerdesedre a valasz: Ha a gumi megfeleloen volt fenn az elelvezes pillanataban, akkor nagyon kicsi az esely arra, h teherbe ess.
2/5 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá az elöttem szólóhoz, hogy a legtöbb óvszer dobozára nem az van irva, hogy hány 100 százalékosan véd, hanem, hogy 92 vagy15 százalékos! De a válasza teljesen hejtálló...
4/5 anonim válasza:
Ha rendeltetésszerűen használjátok, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj! :)
5/5 anonim válasza:
hát én azért megnézetném a doktorbácsival. csak nehogy pedomaci legyen az, álruhában!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!