Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek-e, ha gyógyszerváltásnál nem a vérzés első napján szedtem be a másik tabit, hanem a 7 nap után? és nem védekezünk egyéb módon.
ezt a verziót a nőgyógyász mondta, közben a betegtájékoztatón más volt :S
antibiotikumot is kell szednem jelenleg fertőzés miatt
illetve 1 gyógyszert alkohollal vettem be ...
tudom, nem volt szép
köszi a választ!
igazából múlt hónapban is szedtem antibiotikumot, és akkor sem estem teherbe. lehet, csak mázlim volt.
nem hánytam ki a tabit :)
szia az utolsó válaszolót elküldtem a moderálóba...
témához hozzászólva:én 21 éves vagyok, lány, a nőgyógyászod rossz tanácsot adott! a gyógyszerről úgy kellett volna áttérni,hogy nem hagyod meg a 7nap gyógyszermentes napot, hanme a régebbi gyógyszer utolsó szemének bevétele után, a következő nap már az új gyógyszer első szemét kellett volna beszedned, ahogy gondolom az a betegtájékoztatón is van. A hónapban védekezz óvszerrel, főleg hogy antibiotikumot is szedsz. Most könnyen becsúszhat/ott egy baba ha nem védekeztél.:(
ilyet még nem is hallottam, hogy így elkezdeni az újat szedni, hogy szünet nélkül. ez olyan, mintha el akarnád tolni a megvonásost.
én is úgy csináltam, mint te, mert nekem is így mondta az orvos. és, hogy a védettség is megmarad.
köszi az intézkedést :)
nem értem az ilyen parasztokat ... :(
sajna mindenki mást mond, de a legbiztibb a más védekezés is, oksa
köszike a hozzászólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!