Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek-e, ha gyógyszerváltásnál nem a vérzés első napján szedtem be a másik tabit, hanem a 7 nap után? és nem védekezünk egyéb módon.
Figyelt kérdés
ezt a verziót a nőgyógyász mondta, közben a betegtájékoztatón más volt :S
antibiotikumot is kell szednem jelenleg fertőzés miatt
illetve 1 gyógyszert alkohollal vettem be ...
tudom, nem volt szép
2010. aug. 6. 18:25
11/23 anonim válasza:
17:33-as vagyok, pedig így van, és pl a Mercilonnál így van a betegtájékoztatóban:) de mind1 h h van, sztem az a lényeg,hogy úgy kéne eljárni ahogy a betegtájékoztatóban van....az orvos nem mindig tudhatja,hogy hogy kell alkalmazni a gyógyszert ilyen esetben. jók legyetek:)
12/23 A kérdező kommentje:
ja, amugy a betegtájékoztatón az volt, hogy gyógyszerváltásnál nem kell 7 napot kivárni, hanem mikor megjön, akkor kell elkezdeni az újfajta gyógyszert. csak mire kiváltottam a gyogyit, addigra már csak a 7 nap szünet-es verzióra volt esélyem, mint ahogy a doki javasolta :S
2010. aug. 11. 19:16
13/23 A kérdező kommentje:
:) oké
2010. aug. 11. 19:18
14/23 anonim válasza:
17:33as vok még mindig:)akkor marad az,hogy védekeztek:)
15/23 anonim válasza:
nekem is ezért javasolta a doki, hogy a szünet végén kezdjem el, mert addigra már elmúlt.
hát 3 hét múlva kiderül, hogy védett e...nagyon remélem.
16/23 A kérdező kommentje:
majd írj! :)
én is közzéteszem, ha lesz baba :)
2010. aug. 11. 19:27
17/23 anonim válasza:
oks majd írok.
de amúgy elég sok helyen azt olvastam, hogy megmarad a védettség így. hátha.
amúgy te milyet szedtél és mire váltottál?
18/23 A kérdező kommentje:
belarát szedtem, de volt mellette köztes vérzés, így milligestre tértem rá, direkt kértem, mert még pár évvel ezlőtt nekem a milligest bevált, de 2 évre abbahagytam.
és te? neked mi volt az ok?
2010. aug. 11. 19:40
19/23 anonim válasza:
lindynette20ról milligestre. úgyszint közti vérzés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!