Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagytam a fogamzásgátlót 1 hónapja, de nem jön meg. Lehetek terhes vagy csak a gyógyszer miatt késik?
Figyelt kérdés
A barátommal áttértünk a gumival való védekezésre, de egyetlen alkalommal elragadott minket a hév és fél percig GUMI NÉLKÜL csináltuk. Persze nem élvezett belém, még a közelében se járt, de annyi történetet hallottam már az előváladékban rejlő spermiumokról. Szerintetek lehetek terhes vagy azért ennyire még ne essek pánikba?2012. máj. 3. 14:43
1/6 anonim válasza:
Van amikor nem jön meg, ha abba hagyod. Menj el orvoshoz, ő majd megvizsgál, ha nem vagy terhes, akkor ad egy bogyót amitől majd megjön. Barátnőmnek volt ilyen.
2/6 anonim válasza:
én sajnos nem rendelkezzek olyan kémiai anyagokkal, melyek segítségével interneten keresztül megállapítom az állapotod.
De ezt javaslom neked:
3/6 anonim válasza:
A gyógyszer abbahagyása után pár nappal megjött ahogy szokott, vagy azóta se? Mert akkor mindenképp meg kellett volna, ha rendesen szedted. A gyógyszer miatt nem késhet, pont, hogy attól kellett volna megjönnie, hogy abbahagytad. Ha meg megjött akkor, de azóta nem, az lehet bármitől, viszont terhes is lehetsz, én is így jártam. Ha eltelt 2 hét a "hév" óta, csinálj egy tesztet, kb 1000 Ft, a gyógyszertárban nem kérdeznek semmit, nem néznek rád csúnyán ezért. Egyik reggel megcsinálod, és kiderül minden. Ha nem vagy terhes, menj el dokihoz, ezt mi már nem tudhatjuk mitől lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Amikor abbahagytam utána megjött, ahogy szokott. Azon is gondolkoztam, hogy talán egymás után túl sokszor hagytam abba a gyógyszert, mert tavaly augusztusban egyszer abbahagytam az akkori párom miatt, mert szakított velem. Aztán újra elkezdtem szedni novemberben, és most is áprilisban abbahagytam, mert híztam tőle sokat. Most tartok a ciklusom 39. napján, de nem akaródzik megjönni. Veszek én tesztet, csak félek...
2012. máj. 4. 09:53
5/6 anonim válasza:
Mi is Nem hittem volna, hogy terhes leszek, gondoltam az nem mehet olyan könnyen... kerestem a kifogásokat, hogy miért nem jön meg, én is abba menekültem, hogy biztos a gyógyszer miatt. De nem. Én is féltem, de nagyon. Megvettem a tesztet, és nem mertem megcsinálni, csak egy hét múlva. Nem állunk jól anyagilag, fiatal vagyok, sok a gond. Megcsináltam és azonnal kimutatta, hogy babát várok. Elkezdett remegni mindenem, összezavarodtam, sírtam is, egyszerűen szégyelltem magam. Elmondtam itthon, hát nem örültek egyáltalán. Ezután jött a legnehezebb időszak, hogy mi legyen vele. A lényeg, ne ess pánikba, mert egyszerűen nincs értelme. Úgyis úgy lesz, ahogy a sors akarja. Már nem tudsz tenni semmit. Mindenesetre nem biztos, hogy terhes vagy, de jobb minél előbb tudni azt is ha az vagy, meg azt is ha nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, negatív lett. Holnap reggel megint csinálok egyet. Úgy látszik ebben a hónapban kimarad a mensim...
2012. máj. 4. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!