Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes vagy hat a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, most a 3. levél végénél tartok. A barátommal lefeküdtem, de nem élvezett belém. Csak attól parázok, ha kicsit később veszi ki mekkora az esély, hogy terhes lehetek? Sztem ez kizárt. Vagy mégsem?2011. júl. 11. 17:50
1/4 anonim válasza:
Fogamzásgátló szedése mellett 3 levél után már bőven belédélvezhet. A lényeg, hogy szedd normálisan a tablettákat az előírtak szerint.
Én is annyira paranoiás vagyok mindig,hogy én azt csinálom,hogy amikor szedek fogamzásgátlót,akkor nem hagyom,hogy belém élvezzen a partner. :-)
Ha ez megnyugtat csináld te is így,így tényleg nincs esély a terhességre... 23n
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan elmehet akár beléd is, ha semmi olyan tényező nem volt, ami csökkenthette a tabletta hatását :) a tablettának az a lényege, hogy nincs peteérésed, nincs ami megtermékenyüljön benned... mi már a 2. hónap óta (kb 1 éve) csináljuk úgy, hogy rendesen belém megy el a barátom.
3/4 anonim válasza:
Most nem értelek....:)
Szeded a gyógyszert, 3 hónapja. Már hogyan is lehetnél terhes?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!