Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem jött meg a menszezem, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött meg a menszezem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én azt szeretném kérdezni hogyha a menszes nem jön meg időben, akkor mit

tehetek?!

Kb. 1 héttel ezelőtt történt meg az első olyan alkalmunk amikor majdnem

megtörtént a szex, de én nem hagytam.

És nem történt meg, csak egy picit bedugta. Ettől lehetek

terhes? Vagy csak az idegeskedés és a feszültségtől nem jött meg időben? Kérlek segítsen valaki!! Kérlek benneteket h kiméljetek a bunkó beszólásoktól! Előre is köszönöm

2012. ápr. 30. 13:09
 1/9 anonim válasza:
ha 1 hétnél többet késik, akkor teszt!
2012. ápr. 30. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
nem valószínű hogy terhes vagy , inkább csak az idegeskedés miatt van
2012. ápr. 30. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

1. kicsi a valószínűség, de lehetsz terhes.

2. ne idegeskedj!

3. ilyen esetekben várj 1 hetet és ha akkor sem jön meg tessék elmenni venni terhességi tesztet!

Ennyi.

2012. ápr. 30. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
legközelebb használj óvszert mert megkímél egy csomo felesleges idegeskedéstől
2012. ápr. 30. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
annak h terhes legyél sztem nincs sok esélye, hiszen elég sok minden kell ahhoz .. :) figyeld meg, 1-2 nap és megjön, csak a stressz teszi hogy késik. Ha arra kerülne a sor, akkor meg használjatok óvszert!
2012. ápr. 30. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:

13-16 vagy?

Először is ha ennyi eszed van hogy hagyod,hogy bedugja..komolyan nem értem ezt...amúgy az idegességtől késhet

2012. ápr. 30. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Elszeretném mondani nektek hogy megjött reggel :DD

Annyira boldog vagyok, ezúttal mindig védekezni fogok, és fogamzásgátlót is feliratok az orvossal :) Köszönöm nektek még 1x ! :))

2012. máj. 1. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
én is pont egy ilyen este után mentem el dokihoz gyógyszert iratni :) nekem akkor 10 napot késett, ott határoztam el h szedni fogok tabit :D hidd el ez a legjobb :) de örülök h megjött :)
2012. máj. 1. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
*eset :D
2012. máj. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!