Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem jött meg a menstruációm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött meg a menstruációm fogamzásgátló mellett vegyek be eseményutánit?

Figyelt kérdés

Első levélnél tartok, és nem jött meg a szünetben.

Hasmenésem viszont lassan 2 hete van, mindennap, minden evés után. Párommal együtt voltam, egyszer élvezett belém ezalatt, és a végén már óvszert használtunk.

Hosszútávon (mégha nem is a gyógyszer bevétele után volt a hasmenésem), nem tud felszívódni a gyógyszer és abszolút nem véd, így a gyógyszer ki se fejthette a hatását.

Egyáltalán még lenne értelme bevenni? ...

2012. ápr. 29. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

eszedbe ne jusson bevenni,már ígyis fel van borulva a ciklusod.

menj el nőgyógyászhoz,majd ő megmondja mi a helyzet,de amúgy az első levél után előfordulhat,hogy késik vagy egyáltalán nem jön meg.

2012. ápr. 29. 21:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Miért van felborulva a ciklusom?

Ezt az orvosom nem mondta... miért írta fel mégis?

felsorolt kapásból 10 olyan dolgot amiért érdemes szednem. Szerinte egy normális nőnek soha nem kellene mesntruálnia, hanem mindig terhesnek kellene lennie: vagyis szedjek fogamzásgátlót mert ez állterhességet produkál.

Én orvos javaslatára kezdtem el. Pedig nagyon ellenzem, mivel migrénes vagyok, de Budapest egyik legjobb orvosához járok, csak jobban tudja.

2012. ápr. 29. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Jézusom:DDD Mindig teresnek kellene lennie, ezért szedjen tablettát, hogy ki legyen kapcsolva a petefészke?

Érdekes orvos.

Egyébként ha nem jött meg, és azért nem jött meg, mert teherbe estél, akkor lóf.szt nem ér az esemény utáni.

De tabi mellett nem is szabad bevenni.

2012. ápr. 29. 21:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem ezt mondta.
2012. ápr. 29. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Ráadásul migréned van. Hát abban már biztos vagyok, hogy nem a legjobb orvos. Migrénes nőnek épeszű doki fel sem ír tablettát.
2012. ápr. 29. 22:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Én is sokat mondtam neki (is), hogy nem jó ötlet. Állítólag amit felírt tabletta, valami összehúzást segítő anyag van, ami nem okoz migrént. Természetesen fáj továbbra is, és csak erős fájdalom csillapítók tudnak segíteni...

Szerinte jó, ha szedem, hiszen: megelőzhető rengeteg betegség-nem tudom felidézni, mert sok szakkifejezést használt-.

2012. ápr. 29. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát az én véleményem az, hogy keress egy másik orvost.

Összehúzó anyag? Ez vmi vicc?

Ösztrogén meg progeszteron van az összes tabiban, nem húz az össze semmit.

Mx kapsz egy agyvérzést tőle, ha a migrénedre rászeded a tablettát.

Egyébként meg tény, hogy véd bizonyos betegségek ellen. Csak kb. ugyannyi betegséget meg elősegít.

Pl. vé a méhtestrák ellen állítólag, de közben meg az endometrium meg mellrák kockázatát fokozza.

Én nem vagyok megrögzött tabletta ellenes, de migrénnel ne szedd, ha jót akarsz magadnak.

2012. ápr. 29. 22:10
 8/12 lirardy válasza:
Ha az elsö levél,akkor az elsö menstruácioig kellett volna védekezned...a biztonsàg érdekében.csinálj 1 tesztet...
2012. ápr. 30. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért kellet volna véreznie? Ne mondj már baromságot.
2012. ápr. 30. 11:27
 10/12 anonim ***** válasza:

válts orvost.

első vagyok amúgy,elkezdted szedni a gyógyszert ez zavarta meg a ciklusod.

én is migrénes vagyok és semmilyen fogamzásgátlót nem szedhetek,szedtem kétfajtát is,és a Nuvaring hüvelygyűrűt is felírta nekem az orvos,abban hiába van jóval kevesebb hormon még rosszabbul voltam tőle mint a szájon át szedhetőktől.

max. minitablettát szedhetnél(csak progeszteron van benne)de azt általában szoptató nők szedik,nem teljesen biztonságos.

fogamzásgátló mellett pedig tilos eseményutánit bevenni,mert bazi nagy hormontartalmú és rengeteg kárt okozhat.

2012. ápr. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!