Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog jönni? Hónap elején voltam először együtt a párommal..védekeztünk mindig..és már meg kellett volna, h jöjjön, de eddig semmi..
ne idegeskedj!!minnél jobban töröd magad annál késöbb fog megjönni !
ugyan nem tudom hány éves vagy de tini korban ez normális !ds ha védekeztetek akkor nem lesz semmi gond!
Szerintem vegyél egy meleg fürdőt nyugtatásként, igyál citromos vizet, limonádét, fuss, mozogj, ez mind elősegíti :)
De fontos, h a citromos vízben tényleg legyen víz, ne csak a citromlé, mert a benne lévő savak nem lesznek jó hatással és ne ijedj meg ha kicsit jobban kell majd pisilned tőle :)
De meg fog jönni nyugi, védekeztetek, ne idegeskedj :)
köszönöm szépen:)
17éves vagyok:)
tegnap 22:37-es vagyok ..
na látod ;)
velem is volt már ilyen és nekem is 1 hetet késett görcsöltem miatta sokat meg hányingerem volt meg stb . .. aztán egyik reggelre megjött :)
ne aggódj nem lesz bay ha védekeztek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!