Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha lefekszek a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszek a barátommal elsőnek úgy, hogy nincs óvszer, csak megszakítás, és esetleg fürdés közbe, akkor mennyi az esélye hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
naponta olvasni ilyen kérdéseket, VÉDEKEZZ, vagy jobb lesz egy abortusz amitől örökre meddővé válhatsz? a megszakítás nem védekezés, használj óvszert, nem is értem komolyan, gondold már végig hogy milyen lesz anyádék elé állni(feltehetőleg igen fiatal vagy) és közölni hogy terhes vagy mert felelőtlen voltál? milyen lesz abortuszra menni és megölni a saját gyereked? szégyenkezni egy csomó ember előtt, orvosoktól kezdve szülőkön át, csak mert nem bírtatok gumit húzni? még a postáskisasszony is lenézne akinél befizeted a pénzt rá... hátha ez visszatartóerő. gondolkozz már, legyen már benned felelősség!
2009. jún. 22. 12:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ha a tablettához kicsi vagy, a szexhez is az vagy.
2009. jún. 22. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Vegyetek Patentex oval kúpot a gyógyszertárban és mellé mehet a megszakitás!
2009. jún. 22. 13:06
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést hogy leoltson mindenki...inkább ne is irjanak mostmár akik csak oltanának!!!
2009. jún. 22. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Nézd, ez egy olyan kérdés, hogy erre mást egyszerűen NEM LEHET ÍRNI, mivel amit terveztek, az TÖMÉNY HÜLYESÉG és VESZÉLYES. Ettől pedig érthető, hogy mindenki meg akar óvni.

Az pedig, hogy ezt leoltásnak veszed, csak azt mutatja, hogy éretlen vagy és nem vagy hajlandó átgondolni a dolgokat, megérteni az összefüggéseket és felelősségteljesen viselkedni.

Holott épp ezektől lennél IGAZÁN FELNŐTT NŐ, nem pedig attól, hogy egy kiscsákóval kiszakíttatod a szűzhártyádat (és még teherbe is ejteted magad).

2009. jún. 22. 14:21
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát igen olts te is...mondom inkább ne irjon senki...ja meg a másik hogy nem kiscsákó a barátom...meg nem csak úgy találomra megy hogy jajj dugok valakivel...
2009. jún. 22. 17:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak leoltani.Miért nem veszel-vesztek gumit? ehhez is kicsinek érzed magad? merj bemenni a boltba..pl Tesco vagy valami nagyobb üzlet, és hidd el a kutya se fogja nézni, hogy mi van a kosaradban, meg ha kényelmetlennek érzed pakolj rá mást, mondjuk vegyél egy csomag zsepit, meg ezt-azt, és mikor kiteszed a pultra tedd középre a cuccok közé, lefordítva, mi is így szoktuk :)

Amúgy én azt szoktam mondani, hogy ha nem mersz gumit venni tényleg nem kéne még szexelned, mert nem vagy elég érett hozzá, és most tényleg nem bántásból, de gondold ezt végig..

Gumit venni kevésbé égő, mint abortuszra menni..

:)

22l

2009. jún. 22. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:

vagy még mindig előző vagyok..Pharmatex, bár szerintem az inkább gyakorlottabb pároknak való, meg kicsit drágább is, viszont azt meg kérni kell a gyógyszertárban :)

22l

2009. jún. 22. 20:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Venni már vettünk gumit...
2009. jún. 22. 20:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Venni merek csak használni nem akarom...bár tudom hogy aztkéne...
2009. jún. 22. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!