Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszek a barátommal elsőnek úgy, hogy nincs óvszer, csak megszakítás, és esetleg fürdés közbe, akkor mennyi az esélye hogy teherbe esek?
Nézd, ez egy olyan kérdés, hogy erre mást egyszerűen NEM LEHET ÍRNI, mivel amit terveztek, az TÖMÉNY HÜLYESÉG és VESZÉLYES. Ettől pedig érthető, hogy mindenki meg akar óvni.
Az pedig, hogy ezt leoltásnak veszed, csak azt mutatja, hogy éretlen vagy és nem vagy hajlandó átgondolni a dolgokat, megérteni az összefüggéseket és felelősségteljesen viselkedni.
Holott épp ezektől lennél IGAZÁN FELNŐTT NŐ, nem pedig attól, hogy egy kiscsákóval kiszakíttatod a szűzhártyádat (és még teherbe is ejteted magad).
Én nem akarlak leoltani.Miért nem veszel-vesztek gumit? ehhez is kicsinek érzed magad? merj bemenni a boltba..pl Tesco vagy valami nagyobb üzlet, és hidd el a kutya se fogja nézni, hogy mi van a kosaradban, meg ha kényelmetlennek érzed pakolj rá mást, mondjuk vegyél egy csomag zsepit, meg ezt-azt, és mikor kiteszed a pultra tedd középre a cuccok közé, lefordítva, mi is így szoktuk :)
Amúgy én azt szoktam mondani, hogy ha nem mersz gumit venni tényleg nem kéne még szexelned, mert nem vagy elég érett hozzá, és most tényleg nem bántásból, de gondold ezt végig..
Gumit venni kevésbé égő, mint abortuszra menni..
:)
22l
vagy még mindig előző vagyok..Pharmatex, bár szerintem az inkább gyakorlottabb pároknak való, meg kicsit drágább is, viszont azt meg kérni kell a gyógyszertárban :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!