Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe lehet így esni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok, 3 és fél éve párkapcsolatban, több mint fél éve együtt is élünk. 7 év után most hagytam abba a fogamzásgátló szedését (yadine), és most megszakításos módszerrel védekezünk. Nem használunk gumit, de nem bennem megy el. Esett már valaki így teherbe? Félreértés ne essék, az se lenne baj, ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki. Jó munkánk és fizetésünk van,simán bevállalnánk. Csak kíváncsi vagyok, hogy erre mennyi az esély? Köszönöm, és szép napot mindnekinek.2012. ápr. 24. 09:09
1/9 anonim válasza:
A megszakításos módszer elvileg hatékony. Persze, minden lehetséges, történhetnek "balesetek". Amennyire én tudom, megfelelő védekezés (már amennyiben ügyesen csinálják).
2/9 anonim 

válasza:

Elviekben az előváladék is tartalmazhat életképes spermákat, amitől teherbe tudsz esni úgy is ha nem megy el benned. Nos, én ismerek pár embert akik ezt a módszert alkalmazzák, de nem lett még terhes egyikük sem. Minden esetre biztosan nem a leghatékonyabb fogamzásgátló módszer..De ha nem gond a baba, akkor ez is jó.
3/9 anonim 

válasza:

Lehet, de ha tényleg akarjátok a gyereket, akkor annak nem ez a legjobb módja! :)
4/9 anonim 

válasza:

Olyan 50%.Az előváladékban is vannak spermiumok.Ez a módszer nektek jó, mert ha véleteln becsúszik a baba az sem baj.Ilyen pároknál ez megfelelő:)
5/9 anonim 

válasza:

A felmérések szerint 100 nő közül, akik megszakítással "védekeztek", 27 egy éven belül terhes lett. Szóval igen, van rá egy el nem hanyagolható esély.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ:) Tudom, hogy nem ez a legjobb módja, de nem cél a teherbeesés, de ha becsúszik az sem gond:)
2012. ápr. 24. 10:51
7/9 anonim 

válasza:

Barátnőm így esett teherbe,már 1éves lesz a kisfia:)Hogy mennyi az esély azt nem tudni tényleg!
8/9 anonim 

válasza:

Nekem is van ismerősöm, aki így lett terhes.
Ha még nem akartok babát, akkor mért nem használtok valami helyi spermicidet? Ha meg igen, akkor mért nem megy el benned?
9/9 A kérdező kommentje:
A spermicid anyagoktól mindig hüvelygombám lesz, azért.
2012. ápr. 24. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!