Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe lehet így esni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe lehet így esni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok, 3 és fél éve párkapcsolatban, több mint fél éve együtt is élünk. 7 év után most hagytam abba a fogamzásgátló szedését (yadine), és most megszakításos módszerrel védekezünk. Nem használunk gumit, de nem bennem megy el. Esett már valaki így teherbe? Félreértés ne essék, az se lenne baj, ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki. Jó munkánk és fizetésünk van,simán bevállalnánk. Csak kíváncsi vagyok, hogy erre mennyi az esély? Köszönöm, és szép napot mindnekinek.
2012. ápr. 24. 09:09
 1/9 anonim válasza:
A megszakításos módszer elvileg hatékony. Persze, minden lehetséges, történhetnek "balesetek". Amennyire én tudom, megfelelő védekezés (már amennyiben ügyesen csinálják).
2012. ápr. 24. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Elviekben az előváladék is tartalmazhat életképes spermákat, amitől teherbe tudsz esni úgy is ha nem megy el benned. Nos, én ismerek pár embert akik ezt a módszert alkalmazzák, de nem lett még terhes egyikük sem. Minden esetre biztosan nem a leghatékonyabb fogamzásgátló módszer..De ha nem gond a baba, akkor ez is jó.
2012. ápr. 24. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de ha tényleg akarjátok a gyereket, akkor annak nem ez a legjobb módja! :)
2012. ápr. 24. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan 50%.Az előváladékban is vannak spermiumok.Ez a módszer nektek jó, mert ha véleteln becsúszik a baba az sem baj.Ilyen pároknál ez megfelelő:)
2012. ápr. 24. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A felmérések szerint 100 nő közül, akik megszakítással "védekeztek", 27 egy éven belül terhes lett. Szóval igen, van rá egy el nem hanyagolható esély.
2012. ápr. 24. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ:) Tudom, hogy nem ez a legjobb módja, de nem cél a teherbeesés, de ha becsúszik az sem gond:)
2012. ápr. 24. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm így esett teherbe,már 1éves lesz a kisfia:)Hogy mennyi az esély azt nem tudni tényleg!
2012. ápr. 24. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van ismerősöm, aki így lett terhes.

Ha még nem akartok babát, akkor mért nem használtok valami helyi spermicidet? Ha meg igen, akkor mért nem megy el benned?

2012. ápr. 24. 13:54
 9/9 A kérdező kommentje:
A spermicid anyagoktól mindig hüvelygombám lesz, azért.
2012. ápr. 24. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!