Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most bevegyem vagy ne? Bővebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bevegyem vagy ne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A cikluskezdő vasárnapi tablettámat elfelejtettem bevenni, mivel csak a második tabletta idejében vettem észre, így nem vettem be pótlólag. Most szombaton kellett volna bevennem az utolsót, ha nem felejtettem volna el bevenni az elsőt, de így még van egy tablettám. A kérdésem, hogy bevegyem-e ezt a tablettát és ezzel eltoltam 1 nappal a ciklusom, vagy ne, mert csak megkavarom vele?
2009. jún. 21. 19:00
 1/10 anonim válasza:
0%
nem tudom nem értek hozzá bocs :S
2009. jún. 21. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ha kihasgytál egyet a leirás szerint potold be.
2009. jún. 21. 19:02
 3/10 A kérdező kommentje:
A leírásban az szerepel, hogy akkor vegyek be kettőt, ha 12 órán belül vagyok, de én csak 24 óra után vettem észre, így nem vettem be kettőt, csak egyet, ezért is maradt meg a vasárnapi cikluskezdő tablettám. Nem tudom, hogy ezt így lehetséges-e pótolni, hogy a ciklus végén veszem be. Valaki akinek van tapasztalata, vagy ért hozzá kérem segítsen!
2009. jún. 21. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a nődokidat, ezt sajnos mi nem tudjuk neked megmondani. :S Vagy hívj fel egy patikát, vagy az ügyeletet.
2009. jún. 21. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Felhívnám, de sajnos ilyenkor nem lehetséges, ezért gondoltam hátha van valaki, aki járt már így, ahogyan én, vagy esetlegesen tolta már így el szándékosan a ciklusát. Egyik helyen azt olvastam, nyugodtan lehet így, a másik helyen azt, hogy tilos, azonban saját véleményt még sosem láttam, hallottam.
2009. jún. 21. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem veszed be, és visszatérsz a régi cikluskezdéshez, akkor sem történik semmi baj. Ha beveszed és eltolódik a kezdő nap, úgy is jó lesz.
2009. jún. 21. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:

egyáltalán milyen tablettát szedsz? mert ha pl többfázisút.. akkor eleve felesleges beszedned szerintem.

Ha egyfázisút..akkor vedd csak be nyugodtan.Azt nézd szerintem most, hogy így jobb időszakban jön e majd meg a mensid (én pl. direkt belekalkuláltam a hétvégét).

Ha úgy jön ki jobban, hogy nem veszed be..akkor ne vedd be.

2009. jún. 21. 19:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát akkor nem okozok bajt vele ha nem veszem be. Melianet szedtem, azonos hormontartalmú minden szem gyógyszer. Tulajdonképpen logikusan ha nézem nem okozok vele bajt ha nem veszem be, mert akár ki is hányhattam volna a legelsőt, ha épp beteg vagyok, és akkor vissza sem tudnám csinálni. Egyébként most készülök gyógyszert váltani, mert ez tönkretette teljesen a libidómat. Köszönöm még egyszer minden válaszolómnak!
2009. jún. 21. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
10 éve szedek tabit, hidd el az első szemet ha ki is felejtetted az már nem okoz gondot mert eltelt 2-3(?) hét azóta. Most már felesleges bevenned, tarts szünetet és majd időben kezdd el a következőt. Semmi bajod nem lesz nyugi.
2009. jún. 22. 09:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál :):)
2009. jún. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!