Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Járnátok egy olyan nővel, aki óvszeren kívül nem tud/nem akar mással védekezni?
Hormonális fogamzásgátlót eü-i okok miatt nem szedhet, spermicid csípi, nem szült még, így spirál kilőve, a többi megoldásban pedig nem bízik (megszakítás és társai).
És akkor, ha nincs kifejezett eü-i oka, de nem szeretne hormonálisan védekezni?
15-ös vagyok.
Akármilyen tökéletes is a nő, akkor sem csinálnám gumival az életem hátralévő részében. Másrészt ha ilyen felmerül, akkor már eleve nem lehet ő tökéletes nekem.
Nem hátralévő életről van szó, hanem addig, míg nem akar a két fél babát.
Utána már el lehet gondolkodni pl. a spirálon.
77%-os:
Tisztában vagyok az összes fogamzásgátló módszerrel, lévén, hogy orvosira járok.
Nem tudok és nem is akarok semmilyen hormonális fogamzásgátló módszert használni.
A kérdést pedig puszta kíváncsiságból tettem fel, ugyanis hosszú ideje boldog párkapcsolatban élek, és nem úgy néz ki, hogy a párom az óvszer miatt elhagyna.
Egyszerűen kíváncsi voltam rá, hogy a férfiak mekkora része az, aki alapból nem kezdene hosszú kapcsolatba azért, mert a nő nem tud mással védekezni.
Köszönöm az őszinte válaszokat. Azért kicsit elszomorító számomra a dolog, de ez már más kérdés.
Az egyik válaszadó írta, hogy nem akarna egész életében gumival védekezni.
Erre írtam, hogy nem is egész életében kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!