Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk/férfiak! Járnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Járnátok egy olyan nővel, aki óvszeren kívül nem tud/nem akar mással védekezni?

Figyelt kérdés

Hormonális fogamzásgátlót eü-i okok miatt nem szedhet, spermicid csípi, nem szült még, így spirál kilőve, a többi megoldásban pedig nem bízik (megszakítás és társai).

És akkor, ha nincs kifejezett eü-i oka, de nem szeretne hormonálisan védekezni?

2012. ápr. 22. 17:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A hangsúly a NÉLKÜL-ön.... ;-)
2012. ápr. 22. 18:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem is feltűnt, de gondolom ez csak elírás volt, ezért nem is kötöttem bele:)
2012. ápr. 22. 18:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"ingyen hozzá tudok akármilyen mennyiséghez jutni"

Hát meg ez... mi ő, valami gumigyáros? :)

2012. ápr. 22. 18:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek adtam egy zöld pacsit, hisz mindenki a kérdésre válaszolt.

Továbbra is szívesen fogadom a többiek véleményét is:)

2012. ápr. 22. 18:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Hosszú távon nem.
2012. ápr. 22. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
63%

Bár nem férfi vagyok, de azért írok én is valamit... :) Szerintem hacsak nem sikerül még a szex előtt magába bolondítania a nőnek a férfit, esélytelen, hogy hosszútávú kapcsolat legyen... A férfiak egyszerűen 'allergiásak' arra a szóra, hogy gumi...

Egy napig egyébként olyan szívesen lennék férfi, és kipróbálnám gumival meg anélkül, hogy kiderüljön, tényleg annyival rosszabb-e, ahogy mondják, vagy csak nyavalygás az egész:) Amíg nem szedtem gyógyszert, abban sem hittem, hogy nekem más lesz gumi nélkül, így utólag már bosszankodom, hogy miért nem így védekeztem eddig is... Összehasonlíthatatlan! Szóval biztos van benne valami, hogy kevésbé élvezetes a férfiaknak pláne, de biztosan nem kibírhatatlan. L21

2012. ápr. 22. 20:41
 17/24 A kérdező kommentje:

Akkor nekem szerencsém volt. 4 éve vagyok a párommal, tudja, hogy addig gumi marad, míg nem akarunk babát, de még velem van:)

Csak arra voltam kíváncsi, hogy ez mennyire ritka.

De ahogy a válaszokat elnézem, annyira nem.

2012. ápr. 22. 21:01
 18/24 A kérdező kommentje:

"Hosszú távon nem."

Miért? Ha találsz egy nőt, aki mindenben tökéletes, de nem tud máshogy védekezni megbízhatóan, csak óvszerrel, akkor kidobod?

2012. ápr. 22. 21:24
 19/24 anonim ***** válasza:
46%

Hát én őszintén szólva nőként is utálom a gumit, hosszú távon végképp...

Nuvaringről hallottál már? Hormonális, de helyileg hat, tehát nem megy át az egész szervezeten... szerintem nézz utána, nem olcsó, de sokkal biztosabb, mint a többi.

2012. ápr. 22. 22:48
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező, 5-ös vagyok! Nem akartam belemenni a dolgokba tulságosan, mert igyekeztem tömören összefoglalni a válaszomat pontokba szedve. Mivel pár pontot kiemeltél, ezért válaszolok Neked a dolgokra.

Az, hogy "komoly" kapcsolatban ki mennyire szeret gumi nélkül, vagy azzal szexelni, az a feleken és az ő szexuális kultúrájukon, illetve aktivitásukon múlik. Mivel én azt a réteget képviselem, akik keményebben szeretik csinálni, nekünk inkább kellemetlen a gumi használata. Említettem a guminak a használhatóságát, nos ha az ember tényleg normálisan reszel, akkor max 20 percet mondok, amíg le nem jön róla a síkosító, le nem jön a gumi, vagy el nem szakad, vagy hasonló. Arról nem beszélve, hogy szerintem undorító a szaga, illetve a partnerem szájában az íze. Emellett a kedves hölgynek kidörzsöli a punciját, ha nem használunk ipari mennyiségű síkosítót, ami pedig ugyancsak egy újabb macerát vet fel.

Lényeg a lényeg: nem járnék olyan nővel, aki csak gumival szeret szexelni, de az olyan nő sem járna velem, mert ilyennel eddig csak egyszer szexeltem, pedig volt már dolgom egynéhány leánnyal. Egyszerűen csak az álláspontomat akartam elmondani Neked, hogy lásd, ilyen is van a világon (és nem vagyok egyedül)! :))

23/F

2012. ápr. 22. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!