Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekre számíthatok, ha abbahagyom a fogamzásgátlót?
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy 1,5 év után abbahagyom a fogamzásgátló szedését (Yasminelle). Ennek egyszerű oka van, eléggé csökkent a libidóm, és elég nehezen is nedvesedem be. Így emellett döntöttem. Viszont mielőtt elkezdtem szedni mindig késett 1-1,5 hetet a menstruációm, elég rendszertelen volt még. Most ha abbahagyom mire kell számítanom, ki fog maradni eleinte, esetlen pecsételés léphet fel, vagy ugyanolyan rendszertelen lesz? ÉS kb mikor fog elmúlni ez a nedvesedéses zavar... Hasonló helyzetűek tapasztalatára lennék kíváncsi.
Még 1 fél levél van hátra, és ha letelik, akkor ennyi volt ebből a tabiból:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/L
Libidónövekedés :)
Nekem a yasminelle szedése után végleg elmúlt az ekcémám,a szemhéjszéli gyulladásom(az is ekcéma volt),hatalmas libidóm lett és fogytam is 8kilót,ami szedés alatt jött vissza.Menzim 2havonta jön kb meg(de nekem eleve évi pár alkalommal jött meg előtte is,szal nekem rendszertelen maradt).A mellem azóta nem fáj,visszacsökkent a mérete,már nem viszket és nem fáj azóta, hogy nem szedem.(szal nekem ennyi mellékhatásom volt tőle több mint félévig,előtte más tabiktól nem volt bajom,majdnem 8évig szedtem kihagyásokkal fog.gátlókat)
24N
Hát ha előtte rendszertelen volt, akkor arra számíthatsz, hogy utána is az lesz.
A tabletta nem rakja rendbe a ciklust, csak kikapcsolja és csinál egy műciklust. Ha abbahagyja vki, akkor visszatér az eredeti állapot.
Ha vkinek csak nagyon kis ingadozás van a menzeszében (pl. bnőmnek 29-32 nap között változott), akkor előfordul, hogy a tabi után rendszeresebb lesz (neki most már mindig 28 nap), de nagyobb ingadozások esetén ált. az első variáció áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!