Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedtem fogamzásgátaló tabletát ( Symiciát ) és abba hagytam kb 1 éve most újra kezdtem mennyi időt kell várni hogy hasson? :$
De most úgy őszintén.. Szerinted miért nem ugyanannyit kéne várni?
Gondolkozz el okoskám, mielőtt felteszel egy tök h*lye kérdést!
Csak a stílusod zavaró, drága kérdező :$$$$
Jajj, hova sz@rjak a cuki smiley-dtól :$$$$
Vajon mikortól lehet d*gni gumi nélkül?? :$$$$$$
Nagyon h*lye vagy lányom, ez a te bajod. Különben még mindig nem válaszoltál arra, hogy vajon miért ne kéne követned a tájékoztatóba leírtakat, de hát mindegy. Ennyi eszed van. :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
7!! Ne legyél már nyomorék, tényleg nincs benne a tájékoztatóban,én is 60000x átolvastam és NINCS BENNE!!
ui.: amúgy engem is idegesít ez a :$...
Ne mondjátok már, hogy nincs benne.
Hát hogy a büdös f.szba ne lenne benne?
"A Symicia szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
1 éve hagyta abba bakker. Mi a f.sz köze lenne az egy éve szedett tablettájának a mostanihoz?
Elárulom: semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!