Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Újra lehet kapni symiciát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lehet kapni symiciát?

Figyelt kérdés

Lehet le vagyok maradva, de googleben alig találok erről valamit, újra lehet kapni symiciát? Olvastam, hogy valaki vett, de nekem kb 1 hónappal ezelőtt a patikus még azt mondta, hogy perpill nem kapható.

Most akkor mi az aktuális? :D

2011. dec. 14. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt jó volna tudni, emrt én is azt szedtem..de pár honapja irtak nekem is fel másikat...
2011. dec. 27. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, több ismerősöm újra kezdte. Viszont pillanatnyilag amit kaptam helyette jobban tetszik, a symiciától nem nagyon volt libidóm és hiztam. Az újnál még fogytam is.

Úgyhogy lehet nem váltok vissza.

2011. dec. 28. 00:42
 3/3 anonim válasza:

Igen, 2011. 11. 15. óta újra kapható.

Ezek szerint nem a Bayer nyerte a pert. ;)

2012. jan. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!