Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves fiúnak az előváladékában sok életképes spermium lehet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 11:04
1/10 anonim 

válasza:

nem sok, de kisszámban előfordulhat.
2/10 anonim 

válasza:

15 évesen egy fiú már biológiailag érett a gyermeknemzésre. Ha azért kérdezted, hogy ilyen korban védekezz-e, a válasz igen!
3/10 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődtem, szoktam védekezni
Viszont a barátnőmbe behatoltam már párszor gumi nélkül... De kevés előváladékom van
2009. jún. 20. 11:15
4/10 anonim 

válasza:

biológiailag lehetséges h megtermékenyült, mert abban is vannak spermák, de amúgy kicsi rá az esély, de azért van. szedjen a barátnőd tablettát, úgy behatolhatsz nyugodtan akármikor.
5/10 anonim 

válasza:

Tökmindegy, hogy mennyi előváladékod van: egyetlen spermium is elég. Ne szeretkezzetek gumi nélkül. Vagy inkább elkíséred abortuszra? Mert ennek előbb-utóbb az lesz a vége.
6/10 anonim 

válasza:

Ne szedjen a barátnőd tablettát: fejlődő szervezet, ne bombázza máris hormonokkal.
7/10 anonim 

válasza:

igaza van, ne szedjen tablettát, majdha elszakadt a gumi, vagy véletlenül az előválladéktól megtermékenyült, vagy esetleg elfelejtenek óvszert hazsnálni, majd a 72 órás tabletta sokkal kevesebb hormont tartalmaz jah...:S az abortusz pedig sokkal kevésbé káros, mint a fogamzásgátló....istenem..:S:S:S:S:S
8/10 anonim 

válasza:

15:52
Az óvszer azért elég ritkán szakad ki. Ha jó minőségűt veszel, és jól teszed fel stb., akkor elég kicsi a lehetősége annak, hogy kiszakadjon. Nyilván jobb a fogamzásgátló, mint egy abortusz, de egy 14 évesnek nem véletlenül nem szeretnek az orvosok tablettát felírni. Ha már itt tartunk: szerintem (kizárólag magánvélemény) egy 14 éves még ne szexeljen, mert korainak tartom. De ha mégis, akkor ne hormonnal védekezzenek. Vannak helyi fogamzásgátlók is (kúp, krém, spermicides óvszer), azokkal kellene.
9/10 anonim 

válasza:

Még egy kérdés: hogy lehet "elfelejteni", hogy óvszert kell használni? Ezt tényleg nem értem...
10/10 anonim válasza:
Az "elfelejteni" csak egy takaróduma. Aki elég érett, hogy szexeljen, az legyen érett a védekezéshez is. És csatlakozok az előttem szólókhoz: ilyen fiatal korban ne szedjen senki fogamzásgátlót, ha van más mód is. Márpedig van. Egyébként a tabletta nem véd semmiféle nemi úton terjedő betegség ellen, ezt is érdemes figyelembe venni, úgy mellékesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!