Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízás a lindynettétől?
Figyelt kérdés
Lindynette 20- at szedtem már kb 3 éve, kb 5 hónappal ezelőtt átváltottam a symiciára, de mivel annyira nem találtam jónak visszaálltam lindire, ez kb 3 hónapja volt, azóta elképzelhető, hogy attól hízok? Mindig tartottam a súlyomat, most mióta újra lindit szedek, híztam 5-6 kilót és nem eszem többet. Lehet, hogy váltanom kellene másra?2012. ápr. 17. 10:41
1/7 anonim 

válasza:

mivel a nők lámák, pláne genetikailag ezért, ja simán attól hízol mint sok más nő
2/7 anonim 

válasza:

Én már 5 éve szedem ezt a gyógyszert és nem híztam tőle.De a te esetedben lehet,hogy ettől van,vagyis inkább attól,hogy váltogattad a gyógyszereket.Kérdezd meg a dokidat inkább a dologról.
3/7 anonim 

válasza:

A lányom is azt szed 3 éve. Soha egy grammot nem hízott tőle.
4/7 anonim 

válasza:

Mennyit sportolsz? Meg nem a kaja mennyiségén, hanem a minőségén múlik.
5/7 A kérdező kommentje:
Most hagytam abba a sportot, három hónapig 4-5 nap hetente egy óra kardió és utolsó időkben volt súlyzós. Igazából csirkén, párolt zöldségen, friss salátán kívül mást nem eszem ebédre, persze ezeket mindet váltakozva. meg bio kölest szoktam enni napközben, ritkábban almát is.
2012. ápr. 17. 12:40
6/7 anonim 

válasza:

Én 8 éve szedem, volt kétszer 1 év gyógyszermentes időszakom is, de soha nem híztam tőle. Más gyógyszert ugyan soha nem szedtem, de ezt 3-szor is elkezdtem, és nem volt változás...
7/7 anonim válasza:
Én a Lindynette-től 15kg híztam...=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!