Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! 17 evesen hanyan szedtek/szedtetek mar fogamzasgatlot tablettat?
Figyelt kérdés
En is 17 vagyok,komoly parkapcsolatom van mar 1,5 eve es 2 honappal ezelott elkezdtem tabit szedni.Kivancsi vagyok,hogy a korombeliek kozul hanyan szednek mar tabit.A valaszokat elore is koszonom:)2009. jún. 18. 23:48
11/14 anonim válasza:
Érdekes akik 16 év körül kezdték szedni a tabit, azok mind le vannak pontozva. Már nem azért de Mi (mivel én is 16évesen kezdtem el szedni) legalább védekezünk,nem ugy mint a sok kis taknyos akik folyton azt kérdezik, hogy terhes lehetek-e? ész nélkül szexelnek, nah ebblő lesz a baba és az abortusz,mert ki nevel fel 16évesen egy gyermeket? szörnyű,meg áll az eszem.16évesen már elég érett az ember a mai világban hogy el tudja dönteni hogy normálisna aggódás nélkül védekezik és nem ész nélkül!!!!
12/14 anonim válasza:
Én is szedtem 17 évesen..és akik lepontoznak ezért, kíváncsi vagyok, mit szólnának,ha nekik kis kétszer jött volna meg egy hónapban, meg ha megvolt 12 napig tartott..nos, nekem ezért megérte gyógyszert szednem, ha káros volt,ha nem. Szóval nem mindenki azért kezdi szedni, mert dugni akar. Én 19 évesen feküdtem le a barátommal először,tehát semmi köze nem volt hozzá. De amúgy én is osztom azt a nézetet,hogy inkább védekezzenek, mint sorra öljék a magzatokat.
13/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat lanyok:) latom joparan vagyunk,akik tabit szedunk,mert igy erezzuk biztonsagosnak...vagy mint a legutolso hozzaszolo,aki mas okokbol kezdte el szedni...nem tudom ki pontozott itt le nehany szemelyt,de kivancsi lennek,ha netan evek mulva lenne egy tini lanyuk,aki 16-17-18 eves kora korul hazamegy terhesen,mert kilyukadt a gumi vagy mas baleset tortent,hogy reagalna a kedves anyuka,lehet akkor mar o is a tabit reszesitene elonyben...anyukam sem tapsolt oromeben mikor mondtam,hogy szeretnek tabit feliratni,de vegiggondolta es biztonsagosabb,mint az ovszer + a mai tablettakban mar nagyon keves hormon van:)
2009. jún. 19. 16:57
14/14 anonim válasza:
16 éves vagyok és 7.hónapja szedek. tabi előtt is védekeztünk de sok hiba volt. Inkább figyelek a tabiszedésre és akkor tudom hogy nem leszek terhes minthogy szex közbe azon izguljak ha esetleg nagyon belelendülünk hogy mikor szakad ki a gumi. hüvelygyűrű stb nekem nem kell. megszakítás meg egyáltalán nem biztonságos.
inkább a hormon mint egy abortusz:) azzal sokkal többet ártanék a testemnek. plusz az orvosok célja se az hogy tönkretegyék egy tininek a szervezetét..ha annyira nagy kockázat lenne tabi ügyileg felse irná az orvos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!