Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! 17 evesen hanyan szedtek/szedtetek mar fogamzasgatlot tablettat?
mi majdnem 1 évesek vagyunk.
és 16 évesen kezdtem el szedni.
most már 17 vagyok :)
A levegőtől is rákot kapok, a rovarirtós gyümölcstől is rákot kapok, az óvszer elszakad, a megszakítás kiábrándító és nem biztonságos, a pharmatex nem megbízható, óvszerrel a pharmatex mint halottnak a csók, ha kiszakad úgy is esemény utáni, mert mint mondtam a pharmatexben abszolút nem bízok, pesszáriumban sem bízok, és különben sem tudok addig benyúlni sem, nemhogy a helyére tegyem, naptár-módszer stb semmit sem ér, hüvelygyűrű szintén hormon, ráadásul nagyon drága, implantátum, injekció csakugyan hormon.
Azért nem várnak a lányok 18-19-20 éves korukig.
Én 16 évesen kezdtem, most 21 vagyok.
Inkább szedem a hormont, mint hogy valami ne jöjjön be, aztán szedjek be egy levélnyi adagot egyszerre (esemény utáni) vagy abortuszra menjek esetleg tápszert méricskéljek és keljek fel a gyerekhez éjszaka. Ekkora vásárra nem viszem a bőröm, nekem a tabletta megnyugvás.
Amúgy tudjátok mit nem értek? Ha valaki tablettaszedős kérdést tesz fel, azt rögtön leszólják, hogy miért szed tablettát, és milyen gyerekes, hogy nem foglalkozik a mellékhatásokkal, ha meg valakinél baj van, vagy pánikol, azt meg azért szólják le, mert nem szed tablettát és felelőtlen.
Nekem mindennél nagyobb mellékhatás egy nem kívánt gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!