Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így szabad bevenni 72órás tabit? (lent bővebben. )
A barátommal most készülünk lefeküdni egymással.Vagyis úgy gondolom,nemsokára(sőt pár nap múlva már talán..)Nekem ez lesz az első..neki is...Természetesen óvszerrel védekeznénk.De egyszerűen félek,hogy valami nem lenne rendben.Mondták hogy az óvszer csak 70%ban véd jól.Meg amúgy is tudom hogy ritka h kiszakad meg egyéb ilyen komplikációk,de én akkor is tartok ettől.Mondták,hogy húzzon fel kettőt,de akkor is...lehet h túl parás vagyok,de kiötlöttem egy olyat hogy: szerintetek mi lenne ha vennék előre egy 72órás tabit,és azt bevenném utána...akár jó volt az óvszer akár nem...Tudom lehet hogy hülye ötlet,de mivel kezdő vagyok,talán megengedhetem magamnak ezt a parázást...Fogamzásgátlót nem akarok szedni..nemis tudnék,mert ahhoz anyának tudnia kéne róla...15 vagyok és anya elvárja h 16 legyek.Eddig mindent megbeszéltünk,de ezt meg már nem menrém elmondani neki,hiszen ő elvárja hogy várjam meg a 16ot...de én már kész vagyok rá...teljesen...na de mindegy,ez már másik téma.Kérlek segítsetek!!!:)előre is köszönöm :)
Ja és még annyi...ezt ugye megvehetem én egyedül?Kiadják ugye? és mennyibe kerül?

Kicsi vagy még a szexhez, ilyenkor mindig minden kamasz azt mondja, hogy én már érett vagyok, éretten gondolkozom bla bla bla. Szerintem várj még a szexszel (bár úgysem fogsz, de azért elmondom) mert még nagyon fiatal vagy, tudom, hogy nagy rajtad a társadalmi nyomás, hogy körülötted már minden barátnőd szexelt, a pasid meg elhagyna ha nem fekszel le vele. Csak gondolkozz.
A tabit az orvos írhatja fel csak és kizárólag.

öhm hát köszönöm a válaszokat...:)
az utolsó előtti válaszolónak: neked is köszönöm,és egyébként minden barátnőm szűz még,és a barátom nem hagyna el ha nem mennék bele...
azért minden köszi!
A 72 órás tablettát tényleg csak orvos írhatja fel. Tudtommal nőgyógyász, háziorvos vagy az ügyeletes orvos.. viszont nem támogatott gyógyszer, úgyhogy elég borsos az ára, és tudnod kell, hogy jó sok problémát okozhat. Ha netalántán allergiás leszel rá (én pl. az vagyok), akkor azon kívül, hogy felborítja a ciklusod még egy rakat mellékhatása is lehet. Nekem már volt "szerencsém" hozzá és az ügyeleten kötöttem ki fulladásos tünetekkel, előtte meg iszonyatos hányingerem volt. De jelzem, én allergiás vagyok rá.
Javaslom a Pharmatex hüvelykrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!