Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz az, hogy 72 órást,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy 72 órást, esemény utánit egy életben csak 2x vagy 3x szabad bevenni? Vagy lehet akárhányat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs bekorlátozva.
2010. júl. 20. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Van olyan, aki minden aktuskor ezzel védekezik, aki ritkábban él nemi életet esetleg?
2010. júl. 20. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Célszerű védekezni,hogy ne kelljen pánikolni,és rohanni a tabiért,de nem csak 2x-3x lehet alkalmazni egész életedben.
2010. júl. 20. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet akármennyit max lesz egy kis bajszod :)
2010. júl. 20. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
évente lehet annyiszor
2010. júl. 20. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem olyan védekezésre találták ki,hanem olyan esetekre ha baj van pl:Elszakadt a gumi,vagy bent maradt a gumi,megerőszakoltak.Ha ritkán szexelsz,akkor használj gumit.De rengeteg olyan eszköz van ami, nem hormontartalmú,de véd.
2010. júl. 20. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet többször is alkalmazni egy ÉVBEN (nem életben..) , de ha jól tudom, akkor csak 1szeri használat ajánlott a nagy hormon miatt (de majd mások megmondják, h. annyi-e vagy 2.).. de hát ha muszáj, akkor inkább az, mint mondjuk abortusz....
2010. júl. 20. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy félévente 1x, vagyis évente 2x lehet bevenni, mert hatalmas hormonbomba, és ha túl gyakran veszed be, tönkrevághatja az egész hormonháztartásod.

Ez nem egy védekezési forma, csak legvégső megoldás, baleset esetén! Ha ritkán szexelsz, használj gumit szerintem is. Legalább véd a nemibetegségek ellen is.

2010. júl. 20. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van, ahogy már páran leírták. Egy évben maximum kétszer szabad használni. Magas a hormontartalma, az egész szervezeted mgzavarhajta. Nem szabad védekezésre használni.

Akkor már szedj inkább fogamzásgátlót, az is hormonos, de legalább kevesebb van benne.

De ha csak néhányszor szexelsz, akkor inkább használj gumit.

2010. júl. 20. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Én három életben vettem be, életenként háromszor. Nem lett tőle semmi bajom.
2010. júl. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!