Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kezdtem a fogamzásgátló szedését. Mit tegyek? Bővebben lent. SŰRGŐS!
Én is Volinát szedek, de nem tudom, te milyen naptárról beszélsz :/
Amúgy ha 8 napot hagysz ki, 1 hétig még gumit kell használni, mert teherbe eshetsz elég nagy eséllyel! Szerintem csinálj tesztet, mert ki tudja, mi van... Akkor is lehetsz ám terhes, ha megjött a vérzésed.
Ha most kezdted el jól szedni, akkor miért védekeztek máshogy?!?! Nagyon nem értelek
Az orvos adta a naptárat vagyis ilyen katalógust adott vagy mit... abba volt a naptár és 7 nap helyett 8 volt kihagyva én meg nem számoltam meg mert gondoltam normálisan van megcsinálva...
azért védekeztünk máshogy is mert ugye az első 2 hónapban 8 napot hagytam ki és most jöttem rá. És megijedtem hirtelen hogy miért 8 nap van ki hagyva abba a naptárba amit 1 orvos direkt ilyenre ad. és közbe meg 7 napot kell kihagyni nem 8 at..
Na mind1, változtatni már úgyse tudsz ezen.
Tényleg tesztelj egyet holnap, és ezentúl 7 napot hagyj ki, 8.-on szedd be a bogyót, ahogy kell.
Majd írj, hogy negatív lett-e!
Nem. Az csak azt a hónapot befolyásolja.
Olvasd át jól a betegtájékoztatót, mert ez benne van azt hiszem.:) Ha a 9. napon kezded el szedni, akkor 1 hétig kell gumi is. Szóval csak 1 hetet befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!