Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most újra irány a nődoki?
Sziasztok!
27.én voltam dokinál fogamzásgátlót felíratni. Kértem rákszűrést is, ki tudja, meg ha már ott vagyok... Írt fel Symiciát. De sajnos tegnap elszakadt az óvszer, megszakítással is védekezünk ezért "csak" kevés került a (bocsi hogy így fogalmazok) bejáratra(ba). Rohanás a sürgősségire, írtak fel Escapellét, egy órán belül bevettem. Az mondjuk fura volt h mint a doktornő, mint a gyógyszertárosnő tök lazán vette hogy:"óóó még van 3 napom, ne aggódjak!" most egyrészt ezen idegelem magam, másrészt felmerült bennem a kérdés, hogy ettől még ugyan úgy elkezdhetem szedni a fogamzásgátlót HA! megjön? Vagy inkább menjek vissza a dokimhoz megbeszélni?
Ezzel az eseményutánival kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Előre is köszi a válaszokat!
Most kezdeném, ebben a hónapban ha megjön. Nem tudok semmit a gyógyszerről, mármint milyenek a visszajelzések róla.
Esetleg tudsz vmit az Escapellről? Megbízható?
egy hónapot várnod kéne még
általában a foggátlók betegtájékoztatója is írja, hogy csak akkor kezdheted szedni, ha az elmúlt hónapban nem használtál más hormonális foggátló cuccot
illetve ha nem jön meg rendesen a menstruációd, akkor addig várj, amíg rendeződik, ha nem rendeződik 2-3 hónapon belül, akkor orvos
nekem is kellet be venem feb 2 rá 6 napra megjött utána voltam dokihoz és vérvétel vizelet meg rákszürés de nem mutatot ki semmit 4 negativ teszten tul vagyok de nem jött meg azotta arrra várok én is meg bojgata a hormonjaim nekem nagyon
19 megyek oroshoz de remélem megjö addig.szerintem menjél te is orvoshoz biztos ami biztos
Okés, megfogadom amit írtatok, felhívom hogy mit csináljak.
Most már csak abban reménykedem h hat az esemény utáni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!