Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legolcsóbb fogamzásgátló?
Persze, ajanlgassatok csak a cypromixet... Attol, hogy ti tonkre akarjatok tenni a szervezeteteket, nem kell mast is erre buzditani.
Kulonben a cypromixet max fel evig lehet hasznalni, kuraszeruen. Mivel (meg a betegtajekoztato is irja!!) elsosorban fogamzasgatlasra hasznalni nem szabad!
Kerdezo: szerintem is tabi, de 5000 ft ala ne menj, mert azokban rengeteg hormon van, mivel a tb tamogatja.
Anyukám a tabletták miatt hízott meg. meg olyanokat túl sok veszélyes dolgokat hallottam róluk.
van valaki aki használ helyileg alkalmazható fogamzásgátlókat?
a hüvelygyűrűt nem javasolta a nőgyógyászom(fokozott trombózisra való hajlam miatt) +gyakori a hüvelygomba is nálam.:S
pedig jobban megérné mert 3000ft körül lenne egy hónapban...
Miért lettem lepontozva? Mi a gond a pesszáriummal?
Évente egyszer kell megvenni. Nem drága. Nem lehet tőle meghízni. Nem lesz tőle hüvelygomba. Nem olyan rizikós mint a pharmatexes dolgok.
Utolsó! te használsz pesszáriumot? azt hallottam első évben még 12%os is lehet a teherbeesés esélye.utána persze lecsökken 3-5%ra de ez a 12%nagyon rizikósnak tűnik nekem.
meg a felhelyezésétől picit idegenkedek. van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Megkérdezem a nőgyógyászom, hogy ajánlja e az én esetemben.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!