Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan védekeznél a helyemben?
Leiden-mutációm van, szóval a hormonális dolgok kilőve. Gumira nincs pénzünk (3 db 2000 ft, ami nagyon húzós, hiszen elhasználunk kb 3 csomaggal egy héten).
Nem szültem, tehát spirál se lehet...
Pharmatexben nem bízok, nagyon sok rosszat olvastam róla..
Mit csináljunk? Minden félretett pénzünket gumira költjük, mert csak ez jó a páromra, nincs olcsóbb. Ami olcsóbb, az kicsi -> kiszakad..

Én csak azt tudom, hogy a 4/6-os vonalán, nem messze az 51-es villamos végállomásától (a lurdy felől jön) van egy szexshop. Ott 50 db 3000 és kiváló minőségű. Bár mindig barátnőm vette a gumikat még úgy hogy én is vele voltam.
Lehet, hogy ismeri az eladót, ezért kap ilyen jó akciót hmm... majd utánajárok... xD
De télleg, mi ott vesszük.
Tisztában vagyok vele, hogy normál méretű gumikból van olcsón nagy kiszerelésű.
De nekünk még mindig nem jó! A durex xxl-t is alig lehet ráhúzni, nemhogy egy normál gumit.
Ilyen nagy gumiból pedig nincs nagyobb kiszerelésű, olcsóbb.

A megszakítás megbízhatatlan. A spermicid szintén.
Viszont a kettő együtt megbízható. Ha nagyon parázol, akkor a termékeny időszakokat kerüljétek el.
A másik lehetőség: pesszárium és spermicid együtt.
De pesszáriumot csak külföldről lehet rendelni, viszont sokéig jó.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!